Konuma tam olarak ne başlık vereceğimi bulamadım aslında. Bebeğim yakında 1 yaşına girecek, bu 1 sene icinde cok zor şeyler yaşadım, kaynananın turlu oyunları, eşimle aramın acılması, o aşırı mutlu hayattan bir anda tepetaklak yere duştum sanki. Gerek yaşım gerek ilk bebeğimin olması ile bu surecte aslında cok yıprandım. Akla mantığa gelmeyecek sacma sapan şeylerle baş başa kaldım. Bir sure once eşimle aramdaki sorunlar tamamrn cozuldu, o insanları da zaten aylardır muhattaba almam takmam. Asıl derdim şu ; sanki bir şeyleri eksik yapıyorum bir şeyler yarım gibi geliyor, bu her konuda boyle, bebeğime cok guzel bakıyorum, onunla cok uyumluyuz, evim duzenli tertiplidir, kendine bakma konusunda vs her konuda kendime gore iyi olduğumu bilirim,surekli kendimi geliştirmek icin cabalar yeni bir şeyler oğrenmeye calışırım, her şeyi araştırır okurum, el becerilerimin olduğu bir kac hobiyle uğraşırım ara sıra, az ama cok sevdiğim arkadaşlarım var hayatımda,ama hepsi binlerce kilometre uzakta yurt dışındalar, sadece 1 tanesi ile aynı şehirdeyiz o da yeni evlendi kendi duzenini oturtmaya calışıyor, kendi ailemle cok guzel bir bağım var ,kız kardeşlerim var her koşulda konuşup dertleştiğim, eşimle aram iyi tekrar eskisi gibi olduk,Allaha cok şukur sağlığım yerinde bebeğim sağlıklı, ama beni mutlu etmeyen tatmin etmeyen bir şeyler var sanki, bi şeyler eksik sanki taşlar yerine oturmuyor gibi, sırf bu his yuzunden artık ne yaptığım iş icime siniyor ne başka bir şey, zor şeyler atlattım kendime zaman ayırıyım bence sorun burda dedim, ama oyle kafaya takan bir insan da değilim ki. Kendimi cok yanlız,yapacak bir şeyleri olmayan, akşama kadar bir koltukta oturup kimseyle muhattap olmaması gereken bir insanmışım gibi hissetmeye başladım. Manevi eksikliktir belki dedim ibadete yoneldim,ama malesef sorunumun bu olmadığına da karar verdim. Psikologluk bir durummu bilmiyorum, yaşadığım şeylerin etkisi mi bilmiyorum, ama daha yaşım 22 , bu yaşta boyle hissetmek sanki erkenden yaşlanmışım gibi hissettiriyor. Belki benim gibi hissedenler olmuştur veya hic bir şeyin icime sinmemesinin bir acıklaması vardır diye buraya sormak istedim.