arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza. ben 1 yıllık evliyim. evlilik oncesi ve sonrası eşimin ailesinden maddi menevi hic bir yardım gormedim sadece bana bilezik taktılar duğunde gelen takılardan 15 ceyrek verdiler.eşim ve ben memuruz diye her şeyi kendimiz yapmak zorunda kaldık. kayınvalidem buyuk geliniyle 10 yıla yakındır beraber yaşıyorlar 2 de torun var evde.ona zamanında her şeyi yapmış ve hala yapmaya devam ediyor. bizim duğun zamanı ona 30 bin lira para verdi evi icin ev aldılar. abim parasını kayınbabama vermiyor, ev icin para biriktiriyor cunku. odedi bitti de 3-4 ay once borcu, bu seferde eşya alacağı icin kazancını yine vermiyor. bana gelince her şeyime para yok denildi ama kayınbabam da 4 bin e yakın alıyor 2 ayda birde ikramiye alır ne alırsa kazancını ortak yerler. kayınvalidem ama duyuruyor, sanki kazancını biz yiyoruzda, bizim yuzumuzden gecinemiyorlarmış gibi yetmediği yerde yardım edeceksiniz mecbur el kapısına mı duşelim diye bana hic bir şeyi kısmet olmadı. biz farklı şehirlerdeyiz ozel bi sebepten dolayı kayınvalidemlerin bulunduğu şehire tayin istemek zorunda kaldık sonucunu bekliyoruz. kayınvalidemin surekli buyuk oğluna ve gelinine yaptığı ayrım yuzunden benim eşimle aramda sorun cıkıyor bana yapmadığına gore benden beklmese sorunyok ama hep bi beklenti icinde ama yapmasam eşimle tartışıyoruz bu seferde. eşimde ailesine 1 copu olsa benden de yuz bulsa vermek isteyen biri rıza gostermeyincede benden kotusu olmuyor kızlar yardımedin şimdi yanlarına aynı şehire gidince onlara nasıl davranmalıyım. eşime ne gibi şartlar sunmalıyım ki onlar yizinden benim yuvamın huzuru kacmasınn