Merhaba arkadaşlar onceki konumu bilen arkadaşlarım vardir belki eşimle sorunlarımız var eve dondu ozur diledi ama şu andaki problemim bununla ilgili değil gecen konularda bahsettiğim de arkadaşlar genel olarak neden benim hep barışmak istedigimi sordular bende bu konuyu duşundum ve sizden yardım almak istiyorum bu konuda. Mesela eşimle bir konuda tartışıyoruz o hatalı ve kusuyoruz ama ben dayanamıyorum yani onemsemiyorm mevzuyu kus kalmayi sevmiyorum gidip sarılıyorum ve barisiyoruz ama bu 11 yıldır boyle olduğu icin sanırım esimde bendeki salakligin farkında

Bunu kullandigini ve beni hic onemsemedigini farkettim. Hatalı o diyelim mevzuda beni deli edecek birşey yapıp hatalı duruma benim dusmemi sağlıyor ve beni sucluyor genel olarak boyle ya da her şekilde kendini hkali cıkartacak birşey buluyor inanamıyorum(ufak bir ornek mesela anahtari unuttu diyelim anahtarimi unuttun diyorum evet hatirlatmadin cunku cıkarken diyor

yani ne diyecegimi şaşırıyorum bazen aklına şaşırıyorum cabasını takdir ediyorum) siz nasıl kus kalabiliyorsunuz mesela ya da bu durumla nasıl başa cıkabilirim şimdiden yorumlarınız icin teşekkur ederim