merhaba 26 yaşında 5 yıllık evli ve 1 bucuk yaşında bebeği olan kendi halinde bir insanım.
eşimle severek evlendik gelin gorun ki Turkiye'de sadece erkekle değil ailesiyle de evleniliyormus bunu oğrendim kendi adıma aramızı acımaya cok calıştı ailesi .
3 yıl flort ederek evlendik cok sevdiğimizi duşunmuştum. evliliğin ilk gunu itibariyle anne ağzına bakan bir eşe sahip oldum hep cok mucadele ettim ama az da olsa kendime karıştırmamayı başardım.

Bu evlilik sureci boyunca ailesi yuzunden cok kavga edildi araya soğukluk girdi.
ve ben eşimden soğumaya başladım ki o beni zaten sevmemiş hic .
bilemedim...
Hayatıma, aileme , duşuncelerime, bana , heveslerime , uzuntulerime, acılarıma asla saygı duymadı.
ama soğudum diyede hic bosvermedim onu herşeyini 4 4 luk yaptığıma inaniyorum ama o nankor oldu ve hic gormedi benim icin ne yaptın deyip durdu.
Asıl konuya gelecek olursak 1 hafta once babamı kaybettim ve ailemin yanında kalmam gereken bir surecti .
Eşim ilk gun akşama kadar yanımdaydı sonra gitti. Ertesi gun ailesiyle gezmeye memleketlerine gittiler hic bir şey demedim. Ben yokum nasıl olsa dedim .
o sırada instagramina bi gireyim dedim ara sıra girerim bekar bi arkadaşıyla yasca olgun unlulerden bahsederek beğenilerini soyluyorlar ates ediyor vs gibi bi uslupla.
yeni bir arkadaşcevresi edindi coğu boşanmış geriye kalanlar da eşlerini aldatan insanlar 3 4 kere kavga ettim goruşmeni istemiyorum diye ama her dakika onlarla birlikte vebu insanlarla surekli kadın muhabbeti yapıyorlar instagramdan hicbir zaman belki etmedim en son instagrama bi girdim sevgiliyken bile takip etmesini istemediğim bi arkadaşıyla mesajlaşmalar .
konusma su sekilde başını hatırlamıyorum ama eşim eski gunleri ozlediğini ve mutlu olmayi hakkettiklerini soyluyor sadece 1 sayfasini cekebildim sinirden .

kız: anın keyfini cıkaramadığımz icin oluyor bunlar
esim: evet doğru diyosun
kız: gelirsen mutlaka haber ver bizde yaşadıklarımızı konuşarak mutlu oluruz
esim: mutlu olmaya ihtiyacımız var bazen cat pat is cıkıyor ilk firsaatta yanindayim
kız:tamam anlaştık sef
esim : ♡

konu uzuyor ama aradım bunu gorur gormez nasil keyfin yerindemi deyip kapattim benimm acim zaten buyuk babami kaybedeli 3 gun olmuş kavga etmek istemedim hemen once instagrama girio konuşmalari silmiş aradi acmadım. sifreyi değiştirmiş ertrsi gun ben acmayınca annemi abimi kardesimi surekli aramaya basladi actım sacmalama ben kalbi yanlışlıkla attim falan dedi inanmadim .
konuyu uzatıp kavga etmedim o an eve gelince goruşurm nasil olsa dedim . sifreyi neden değiştirdn diye sorduğumda benden izinsiz.neden hesabima giriyorsun falan dedi oyle kapattım telefonu .
konusmalari surekli siler esim .
şimdi eve geldim bu olayın uzerinden 1 hafta gecti ve bugun eve geldim nasıl davranmalı nasil hesap sormaliyim ?