Merhaba hanımlar
Ben yaklaşık 3 aylık hamileyim ve duygularımı en ust duzeylerde yaşamaya başladım herşeyden etkileniyorum maalesef ki 3 hafta once eşimin erkek kardeşini kaybettik cok etkilendim ağlayanları gorunce eşimi gorunce cok kotu oldum neyse evime dondukten sonra biraz kendimi toparladım ama hamilelikten dolayı mide bulantılarım cok fazla eşim sabahtan gec vakitlere kadar calışıyor 2 muhabbet etmek istiyorum cunku bulantımdan dolayı evden cıkamıyorum pek sadece eşim akşam gelince muhabbet etmek istiyorum az da olsa ilgi istiyorum ama eşimin acısı taze anlıyorum onu hep suratı asık hic calışmak istemiyorum vs diyip duruyor keyfi yerine gelsin diye muhabbet etmeye calışıyorum bazen hic cevap vermiyor bazen duymuyor beni birşey dediğimde hep erteliyor bazen beni gormezden geliyor acısı olduğu icin sesimi cıkarmıyorum yinede destek olmaya calışıyorum hayat devam ediyor bir cocuğumuz olacak Allah ’ın takdiri boyleymiş ne keyif verir onu yapalım istersen ailene gidip kalalım yada bir psikologdan yardım alalım gibi moral vermeye ve cozum uretmeye calışıyorum ama inanın duygularım cok aşırı hep icimde tutuyorum mesela dun belim ağrımaya başladı bana mesaj yaparmısın dedim tık yok ustelemedim yanlış anlar iyice moralini bozarım diye konuşamıyorumda belki aranızda yaşayanlar vardır yada yaşamışlar hem hamilelik hem bu durum cok zor geliyor bana biraz akıl verirmisiniz napmalıyım nasıl davranmalıyım