Kizlar bir ay once biri ile tanistim. İlk goruşte aşık oldugunu soyledi. Ucuncu hafta pırlanta yuzuk ile evlilik teklif etti. Onceden akrabamin yakın arkadaşı idi. Bu uc hafta cicekler hergun goruşmeler vs.daha sonra ben kavga edince buna kızdım. Bana uzun bir mesaj yazdı. Ertesi gun pişman oldum ve bu adamı aradım ama istemedi. İkna etmeye calıştım olmadı. Yine de konuşmaya devam ettik uzun uzun yazdı sayfalarca artık istemediğini. Ben de en son bundan o gun ağlayarak ayrıldım. Bu arada diyordu ki bana seni seviyorum ama seninle ilişki isteyip istemedigimi bilmiyorum cunku istemiyorsan sevmiyorsan gideyim dedim . Seviyorum ama ilişki isteyip istemedigimi bilmiyorum dedi. Gittim. Ertesi gun sosyal medyadan başladı seni seviyorum ama kıyamıyorum vs. Bunları bana değil ortaya yazıp yazıp sildi. O iki gun aramadı ama surekli beni takip etmiş.

İki gun sonunda ben buna bir şarkı attım hemen aradı. Barıştık. O gece sabaha kadar telde konuştuk. İki gun sonra pat yine soğudum napim. E gideyim istemiyorsan dedim aklım karışık dedi.tatliya bağladık. Sonraki iki gun iyi ki ayrılmamısiz sen benim herşeyimsin aşkımsın. Ucuncu gun sabah gunaydın yazdi konuştuk. Bu arada ayrılıktan sonra ilk kez o gun gorusecektik. Hastaydı bayağı. Oğlen ben aradım genel şeylerden konuştuk. Hastysan gelme dedim dinlen ordan insanlar işleri varsa bir ayda goruşmez bu normal falan dedi. Ben de normal olmdigini soyledim. Aradı sonra konuştuk. Gene aynı şeyler heyecanımı kaybettim ama seviyorum istemiyorum demiyorum ama elimde değil. O muthiş heyecan gitti duzelir mi bilmem. Ben de bir bucuk saat buna dedim ki eğer istemiyorsan bitsin yok oyle demiyorum ama zaman lazım. E gayret goster o zaman icimden gelmiyor dedi. E ayrilalim madem istemiyorsun işte yok sen beni anlamiyosun dedi. En son ben yeter dedim. Ben şu an ayrılsam bile ohh dicem o duruma geldim.Ya adam gibi iliskine sahip cık ya ayrılalım. Elimde değil bu falan dedi ama sana da haksızlık edemem dedi ayrılalım dedi kabul dedim. Telefonda olmasın bari gel yuzyuze vedalasalim dedim cok hastayım gelmek isterim ama fiziksel olarak kotuyum dedi cidden serumla duruyo ama hani iki gun bekle falan yok. En sonda da kamerada gorelim bari vedalasim dedi.

Kamera actık ben ayrıldık rahatladım artık modunda davrandım cunku kırılmıştım. Nefes aldım dedim. Bu da niye gulup duruyorsun dedi. O kendinden emin adam sus pus. Bir ara sınırı bozuldu. Numara mi yapiyosun dedi. Yok dedim. Yuzuğu yolliyim dedim napim onu ben dedi. Cok rahatladım ondan dedim omzumdan yuk kalktı kendime geldim ohh be dedim.Bana sen cok kalitelisin cok iyisin vs iltifat etti guzelsin vs. En son kaparken bişi dicem dedi. Senin en cok gamzelerini seviyorum dedi. Kapadım ben de ondan sonra da konusmdik iki gun oldu.

Bu adam blof mu yapti sizce bu neydi?