Merhabalar hemcinslerim fikirlerinize ihtiyacim var. Daha once bi konu acmistim buraya. Bazi arkadaslarin onerisi ile baska birine sans vermeye karar verdim. Daha oncedende benle gorusmek istiyordu fakat ben aglamakli zamanlar gecirdigim icin olumsuz baktim hep. Yaklasik 1 aydir ailelerimizin onayi ile gorusuyoruz.ben bu arada hem kpss ye calisiyorum hem ise gidip geliyorum o ise teknede haftalik turlarda calisiyor. Sadece haftanin 1 gunu burda o da 4-5 saatlik(hergun denizde kendisi). Gecen gun ailelerimizi ne zaman tanistircaz diye sordum. O da sana soylemem gereken seyler var dedi annesi yaklasik 15 senedir sizofrenmis anneannesi bakiyomus babasi bu sirada kendisine ve kucuk kardesine baksin diye imam nikahli evlilik yapmis ondanda bir kiz kardesi varmis sonra ayrilmislar vs. Velhasil evlenince annesi bizle yasayacak. Yasasin bakarim cunku insanlik hali bizimde heran basimiza birsey gelebilir ama atanmakta istiyorum atanirsamda gittigim yerden 4 seneden once gelme durumum yok. Ona daha once sormustum atanmak istiyorum atanincada 4 sene burda olamicam kabul eder misin diye o da benim icin sknti yok demisti. Atanamazsan bile calisirsin demisti. Ama simdi isler degisti. Calisma hayatimin olmamasini istiyor.Hayallerimden vaz mi gecmeliyim sizce? Sirf annesi boyle diye onu yariyolda birakmakta istemiyorum. En basta bana atanmani istemiyorum dese bu durumu ogrenmesem bile ayrilirdim. Atanmayi istedigimi o da biliyor. Belkide bu yuzden sakladi bilemiyorum.Aileme de daha durumu aciklayamadim onlarda bilmiyolar henuz.