Bir kac komik (Bazıları onemli) sozlerle baslayayım.
Bana ' ben odeyeyim mi aşkım ' diyen manita değil, ' cekil ben oduyorum aşkım ' diyen manita lazım. Ocağımızı kuruttunuz Lan!
Ferhat dağlari deldiyse, Kim bilir Şirin'e neler yapmıştır ???
kıza'seninle ciddi duşunuyorum' dedim . 'ispatla' dedi . Takım elbise giyip karşısına oturdum, ulke sorunlarını konuşuyoruz !
Oğrenciler donem başında işi sıkı tutanlar ve donem sonunda s*ki tutanlar olmak uzere 2'ye ayrılır.
ABD koku ve taD alma derneğinin yaptigi araştırmaya gore kadınları en cok salatalık kokusu baştan cıkıyorımuş;-
Mesaji alındı dimi!
" Futbol istatistikleri mini eteğe benzer. Bircok şeyi gosterir ancak asıl merak edileni gostermez ".
Alex ferguson .
Komşu kızı kardeştir kandır kandır yerleştir .
Melis, Ali ak ve diğer 2 kişi ile arkadaş oldu.'facebook'un kibarlığını ... Desene; Melis gruba gidiyor
Kadınlara gore erkeklerin tek derdi seksmiş; Zaten ne zaman halı sahaya falan gitsek arkadaşlarla birbirimizi ... bizde demi?
Bugun diş doktoruna gittim kocası da ordaydı."karınızın hastasıyım"dedim birbirimize girdik. Anlamadı, anlayamadı beni

Eski Bir Rus Atasozu Derki: 1 Saat 100 Dolar ($)...
Biraz Fıkra Koyalım...
1)Adamın biri gece kalmak icin bir Otele gelir.Adamında Cok tuvaleti varmış Odaya girer girmez tuvalete girer ama tuvalet o kadar lukski sıcmaya kıyamaz onun yerine yırtık corabına sıcar pencereden atarken tavana b-k sıcrar adam yatağa yattıktan sonra tavandaki b-ku gorur.Hemn gôrevliye haber verir.Gôrevli Gelir 'Buyurun Efendim'Adam:Sana beş lira versem orayı temizlermisin der.Gorevli 'Ben Sana On Lira Vereyim Oraya Nasıl Sıctığını Soyle bana
))2)Adamın biri yabancı bir şehirde, bir evin kapısını calarak şu ricada bulunur : -Pek susadım, buralarda su bulamadım, lutfen bana bir bardak su verir misiniz? Kapıyı acan cocuk, adamın yuzune bakarak, kısa bir tereddutten sonra : -İstersen ayran getireyim, der. Adam bu teklifi teşekkurle kabul ettikten az sonra, cocuk bir canak ayran getirir. Adam ayranı ictikten sonra cocuk : -İstersen daha getireyim, der. -Zahmet olur yavrum. -Hayır, zaten bu ayranın icine fare duştuğu icin nasıl olsa dokecektik! Bunun uzerine, adam iğrenerek, elindeki ayran canağını hiddetle yere atıp parcalayınca, cocuk feryadı koparır : -Anne, kapıdaki adam kopeğin canağını kırdı!

3)Minik kiz elinde karnesiyle evden iceri girmis. Karnesini babasina gostermis. Babasi bir bakmis bastan asagi pekiyi, bir iki tane de iyi var, ama ogretmen karnenin altina soyle bi not dusmus: - "Cok akilli ve yetenekli bir cocuk fakat bir kusuru var, derste cok konusuyor. Buna nasil son verebilecegimiz hakkinda fikirlerim var, en kisa zamanda siz velisiyle de paylasmak istiyorum"
Baba bunun uzerine karneyi imzalamis ve ogretmenin goruslerinin altina kendi de bi not dusmus: - "Lutfen paylasalim, cunku ise yararsa ben de annesinde uyguluyacagim.."
4)Dedenin biri bir cocuga sormus:Senin adin ne? Oglum demisCocuk tam soyleyecegi sirada dede"dur ben tahmin edeyim,sen sadece ba$ harfini sole." demiscocuk tamam adimin bas harfi Y...demisAdam baslamis saymaya:Yusuf... hayir.Yakup... hayir. Yunus... hayir.Artik dede iyice sinirlenmis baslamis tum isimleri saymayaYasemin,Yeliz, Yesim,Yaren, Yagmur...Cocuk dayanamamis'Yamazan,benim adim Yamazan
5)Bu Fıkra Değil Bindiğim Dolmuşta Tamamen Kendim Şahit Oldum Bu Olaya.
Cok Tepki Alacak Ama Yazamadan Edemiyorum Napayım?
Ankarada Aşağıeğlenceden dolmuşa bindik incirli yonunde gidiyoruz. Onde bebek bekleyen bir cifte sordular
-Cocuğunuzun adı ne olacak?
Kadın artis artis:
-Erkek olursa Recep Tayyip, kız olursa Emine
Arkadan yaşlı bir amca bu duruma cok kızarak bağırdı
-Adam Olursa da Mustafa Kemal koyun.
6)Yuzme Hocası kızgın bir şekilde genc adama yaklaştı :
-Derhal cıkıp gidin buradan.Suya ciş yaptığınızı gordum!
-Ama bu işi ilk ya da tek yapan ben değilim herhalde?
-Haklı olabilirsin, ama otekiler hic değilse suyun icinde yapıyorlar.
Sizin gibi tramplen tahtasının uzerinde değil!
Bulent Ersoy'a adanmış bir şiir :
Bir Zamanlar oda erkekti
Nice kadınlara ah cektirdi
Sonra bi baktı ki
Geliyor Zebani
Tabancasını cekti.
Tam yaşama umut verecekti
Şans bu ya tutukluk etti.
Zebani birden gitti
Bide baktıki erkekliği bitti...
Arkadaşlar alıntı olanlarda var kendi yazdıklarımda var. Daha once verildilerse cok ozur dilerim. Her tur eleştriye acığım yorumlarınızı bekliyorum.Normalde Forumlarda Rep İstemeye Kesinlikle Karşıyım Fakat Daha ilk konum ve Forumda Yeni Olduğum İcin Replerinizi Esirgemezseniz Memnun Kalırım. EN BUYUK FORUMTR !!!