Selam kızlar,
En son buraya tanıştığım kişiyle ilgili konu acmıştım. Elimi tutmak istemişti ben de biraz sert davranmıştım
Butun bu davranışlarımın nedeni aslında benim boşanmış olduğumu biliyor ve ben de ister istemez diken ustundeyim. Acaba ne niyetle goruşuyor benimle diye.
Buraya konu actıktan sonra tekrar yuzyuze goruştuk, bu sefer daha rahattım elini tuttum hatta biraz da yakınlaştık ama hic rahatsız olmadım ben de istedim cunku.
İşinden dolayı stresli ve yoğun ona lafım yok, onun dışında telefonda goruşuyoruz her gun konuşuyoruz mutlaka.
Ama şimdi benim kafamı kurcalayan şu; bir ay oldu tanışalı iki kez yuzyuze goruştuk, biri bana boyle anlatsa dalga gecerim ne ciddiyetliğinddn bahsediyosun daha birbirinizi tanımamışsınız diye. Ama işte olayın kahramanı ben olunca nasıl davranacağımı bilemiyorum.
Hic evlenmemiş olsaydım bile bu kadar kısa zamanda biriyle tanışsam sadece akışına bırakıp anı yaşamaya calışırdım. Zamana yayarak onu tanımak isterdim. Ama sanki cok fazla uzatmadan niyeti ciddi mi değil mi anlamam gerekiyormuş gibi hissediyorum.
Aramızda bi kıskanclık durumu oldu bana soylediği şey daha dun bir bugun iki. Kıskandığım icin değil bu tepkisi telefonuna bakmak istediğimi duşundu. Tamamen yanlış anladı o an ve verdiği tepki dun bir bugun iki. Demekki diyorum onun icinde cok erken.
Eskiden nişanlanmış iki ay olmuş ayrılalı, temkinli yaklaşması cok normal. Başka goruştuğu bi kız daha olmuş zamanla bana uygun olmadığını anladım demişti. Ona da hak veriyorum ama benimde korktuğum şey ya niyeti ciddi değilse zaman kaybı değil mi benim icin?
Kotu duşunmek istemiyorum, normal olanı beni tanıması guvenmesi ama işte bi taraftan da rahat olamıyorum.
Dun konuşurken şu konu gecti aramızda, kamerada konuşurken uyukluyodu yorgun olduğu icin, şu an gelsende sarılıp uyusak dedi. Ben de (biliyorum cok sacma ama ağzını aramak istedim sanırım) bunun icin ciddi bişeylerin olması mesela bi resmi şeyler olmalı dimi dedim ama şakasına tabiki. O da gulerek oldu ozamaaan seni tanımak guzeldi falan diye guldu.
Bana sanki ciddi şeyler duşunmuyor gibi geldi ama ben mi abartıyorum? Onun gozunde evlilik meraklısı biri olmak istemiyorum ama inanın tek korkum ciddi ilişki istemeden sadece goruşmek gezmek isteği olabileceği.
Yoksa bu tarz şeyleri eskiden cok kınardım, başıma geldi
Ondan hoşlanıyorum şimdlik, zaman ne gosterir bilemem tabi. Belki de anlaşamıycaz zamanla, başka nedenlerden ayrılcaz. Ama onun ne duşunduğunu nasıl anlayabilirim?
Sorduğum zaman benden hoşlandıgını cok beğendiğini konuşmayı goruşmeyi sevdiğini soyluyor, bir ay icinde evlilik kararı da alamaz tabi ki ama işte.. umarım anlatabilmişimdir kendimi, beni evlilik delisi biri olarak gormeyin lutfen, sutten ağzım yanınca yoğurda boyle yaklaşıyorum mecbur..