MERHABALAR KONUYA NERDEN BAŞLASAM BİLMİYORUM.... BEN 2 SENELİK EVLİYİM DAHA EVLİLİK SURECİM HEP BOYLE EŞİMLE RAKİP HALİNDE GECTİ TABİKİ GUZEL ANLARDA YAŞADIK HERŞEY COK GUZEL OLMASI İCİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM LAKİN NE YAPSAM YARANAMIYORUM BAYAN OLDUĞUM HALDE PARA BİRİKTİRDİM MAAŞIMDAN HEP EVE DESTEK CIKTIM HEM PARA BİRİKTİRDİM İLK BAŞLARDA PARA BİRİKTİRİDİĞİMİ SOYLEMEDİM EŞİME HARCANIR DİYE GİZLİ BİRİKTİRDİM SONRA 10 AYDA BAYA BİRİKTİRDİM SONRA EŞİM SIKINTI CEKMEYE BAŞLADI DESTEK VERDİM AMA BİRİKİMİMDEN BAHSETMEDİM BAHSETSEM HARCANIRDI. SONRA 1 AY SONUNDA SUPRİZ BİR ŞEKİLDE SOYLEDİM BEN PARA BİRİKTİRDİM ARABA ALALIM DEDİM COK MUTLU OLDU İLK TEPKİSİ BAYA ŞAŞIRDI SONRA SOONRA CORAP SOKUĞU GİBİ DEVAM ETTİ HERŞEY BENDEN HABERSİZ PARA BİRİKTİRDİN BEN ZOR GUNLERİMDE PARA LAZIMKEN SEN BANA PARA VERMEDİN CART CURT DEMEYE BASLADI BİRİKTİRDİĞİME PİŞMAN ETTİ... KENDİSİ CALIŞIYOR BEN CALIŞIYORUM EVEDE DESTEK CIKIYORUM BİRDE BİRİKİMİMİ VERİRSEM BİRİKTİRMENİN ANLAMI VARMI ???? NEYSE BİZ ARABA ALMAYA KARAR VERDİK ARABAMIZI TAKSİTLE ALDIK TAKSİTLERİNİ YİNE BEN ODEMEYE DEVAM EDİYORUM HİC BİR ŞEKİLDE TAKSİTLERE DAHİ KATKISI OLMADI ODA EV KİRASINI ODUYOR ELEKTRİĞİ SUYU ODUYOR ODEYEMEDİĞİ YERDE BEN DESTEK CIKIYORUM HEMDE ARABA TAKSİTİNİ ODUYORUM ARABA TAKSİTİ ODERKEN EŞİM PAT DİYE İŞTEN CIKTI BEN BİRAZ DİNLENCEM BASKA BİR İŞ BULCAM BANA YETMİYOR PARA DİYE İŞTEN AYRILDI BİZ 4 AY ORTALAMA CALIŞMADI EK İŞLERE GİTTİ İLK AY EVİN KİRASINI CIKARDI 2 NCİ AYDA CIKARDI BİR ŞEKİLDE 3 NCU AY CIKARTAMADI BEN VERDİM YARISINI BEN HEM ARABA TAKİSİTİ ODEDİM HEM KİRAYA DESTEK HEM ELEKTİRİK SU HEM EV İHTİYACLARI HEM SİGARASI CARTI CURTU DESTEK CIKTIM..... BU SURE ZARFINDADA ARABAMIZI TESLİM ALDIK ARABAMIZ OLDU YA CALIŞMAMASINI HİC SORUN YAPMADIM SABRETTİM DESTEK CIKTIM AMA HİC BİR ŞEKİLDE YARANAMADIM ARABAYI ALDIK İŞE GİRDİ YENİ İŞE GİDİP GELİYOR ARABAYLA GWZİYOR TOZUYOR AMA.... HERŞEY BURAYA KADAR İYİ AMA EVLİLİK BİTTİ NASIL BUKADAR FEDAKAR OLURUMDA EVLİLİĞİM KOTUYE GİDER ANLAYAMIYORUM HALA SEN BENDEN HABERSİZ PARA BİRİKTİRDİN SIKINTILI ZAMANIMDA PARA VERMEDİN DİYE LAF SOYLUYOR VE SON 1 AYDIR SEVGİSİ İLGİSİ SAYGISI AZALDI NE SEVGİ NE İLGİ GOSTERYOR KENDİ HALİNDE TAKILIYOR NE MUHABBET EDİYOR NE BAŞKA BİRŞEY NAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM OTURUYORUM KONUŞUYORUM HİC MUHABBET ETMİYORSUN EV ARAKADAŞI GİBİYİZ DİYORUM NE MUHABBET ETCEM GİT BAŞIMDAN DİYOR BUGUNE KADAR HİC SAYGISIZLIK ETMEDİM ONA AMA BANA HAKKETTİĞİM DEĞERİ SEVGİYİ VERMİYOR YANİ BİR ARABA ALDIM ARABA EVİME HUZURSUZLUK GETİRDİ... HERŞEY PARA MULK DEĞİL HUZURUM YOK
2nci konu: birgun eşim arkadaşlarıyla dışarı cıktı gece 5 de geldi eve aradım aradım gelmedi kiminle olduguna dair bilgim var erkek arkadaşlarıyla sabah kadar aradım uyuyamadım evli bir insan eve gece 5 de gelmez dedim evi terkettim 4 gun annemde kaldım ne aradı gel eve diye ne geldi aldı en sonda babam aradı eşimi gel konuşalım diye geldi konuştu bana gidelim dedi gittik eve ama eve gittikte soğukluk başladısaygısız ve ilgisiz davranmaya vurdum duymaz davranmaya başladı ilgilenmemeye başladı oturdum konuştum ne bu ilgisizlik dedim araba aldık huzursuzluk getirdi dedim git başımdan dedi ben boyle iyiyim dedi takıl kafnagore dedi ben daha gencim sende gencsin onumuz acık dedim istersen ayrılalaım dedim boyle ilgisiz konuşmamamzlık olmaz dedim icimden gelmiyor cart curt dedi yani son 1 aydır sevgisiz ilgisiz saygııız bir adamla evliyim napacağımı bilmiyorum onceki konumda yukarda boyle davranmaaısnın sebebi bumu okadar herşeye destek vermek para vermek sevgisizliğimi değerimimi yitrdi hic birşekilde değer vermiyor duşmanı gibiyim duşmanı rakibi olarak goruyor beni