Arkadaş merhaba
K.v ile ilgili bir konu acmak hic istemezdim ama artık anlamakta gucluk cekiyorum kendisini.
Genel anlamda kendi halinde birisi , nişanlılık doneminde de aynıydı fakat sık goruşmedigimizden bu kadar rahatsız olmamıştım.
Evlendikten sonra ufak tefek huzursuzluklar oldu. Benim evime biz yokken girip dolaptaki sucuk,yağ sokucu,viledaya varana kadar sormadan alıp kendi evine cikarmasi gibi,sorun alması değil beni hic yerine sayıp izinsiz alması. Tabi ki bunları birden değil ara ara yaptı. Eşimi ikaz etmeme rağmen anahtarı almadı kendisinden.
Daha sonra tartışmalar oldu ve tum herşeyi soyledim anahtarıda gittim kendim aldım oradan .

Hamilelik haberime hic bir tepki vermedi yorum yapmadı. Bir gun otururken bebek battaniyesi bakıyordum internetten k.p kv icin orer o torununa dedi kv ise oremem diğer torunlarım kıskanır dedi birisi 5 otekisi 7 yaşında.Ben yorum yapmadım ve bunun ustunden bir ay gecti ikisine birden suveter ordu benim bebeğime tek bir şeyi yok .
Olmasında ama eşime karşı kendini o kadar iyi gosteriyor ki yada eşim farkında ama annesi sonucta.

Daha verebileceğim bir suru ornek var orneğin ben merdivenlerini yıkıyorum mesela yanımdan gecer selam vermek , konuşmak ,kolay gelsin demek yok birde kafasını başka tarafa cevirir ki goz goze gelmeyelim. Ben gercekten anlayamıyorum kendisine karşı saygısız tek bir lafım olmadığı halde bir insan evlaninin eşinden,torununun annesinden neden bu kadar nefret eder?