Kızlar merhaba şimdi icimi şişim şişim şişiren bir konuda sizden yardım istiyorum.
Konuyu ozetleyeyim sağlık sektorunde calışıyorum. Ozel bi klinik. Yoneticimle inanılmaz şekilde problemler yaşıyorum ve acık acık mobing e maruz kalıyorum. Yani şoyle ki duzenli yaptığım bir işi bile 50 kere yazıp arayıp yapılacak diye soyler. Canı sıkıldıkca iş cıkarır yoğunluk umurunda olmaz. Bi konuda bişeye takıldı mı aylarca o konuda insanı darlar. Es kaza cevap verdin mi daha kotu şekilde ustume gelmeye başlar bezdirene hatta ağlatana kadar.Sağlık sektorunu bilen bilir giriş saati belli cıkış saati hep hasta durumuna goredir. Bizimki de oyle maalesef. Ve cok yoğun gun icinde yemek yeme fırsatı bile 10 bilemedin 15 dk , sonrası hep koşturma. Aslında işimi seviyorum ama bu baskılar beni yıldırıyor. Yoneticimin beni ve diğer calışanları bu şekilde surekli baskı altına alıp stres yaratması git gide işten soğutuyor. Zaten işimiz stresli bir de uzerine acaba bugun neye takıcak duşuncesi ile ne iş hayatımda ne ev hayatımda huzur bırakmadı bende. İşimi 4 4 luk yapsam bile bir konuda cevap verdim mi bi acık arayıp buluyor bulamasa bile başka bir şekilde acısını cıkarana kadar uğraşıyor yani kısa desemde icinde bulunduğum durumu ozetlemek bu kadar surdu ki cok daha fazlası var.
Şimdi asıl konu ben işten ayrılmak istiyorum artık tazminatmış hakmış hepsinden gecmiş durumdayım cunku strese bağlı sağlık sorunlarım baş gostermeye başladı. Ama ben orada tedavi goruyorum ve ayda 1 kontrolum var gitmek zorunda olduğum doktorumla başka yerde iletişim kurmam mumkun değil. Ve bu tedavi daha 11 ay surecek. Şimdi ben nasıl ayrılabilirim? Her ay yuzyuze gelmek zorunda kalacağım bu kişi ile uygun bir yontemle nasıl konuşabilirim? Her ay kontrolumde bu insanla sorun yaşamak bunun stresini yaşamak istemiyorum.
Bu arada gidip geldikce gormemesi ,geleceğimi bilmemesi mumkun değil bir sonraki gunun randevu listelerini tek tek inceler