Akıllı Cocuk
Birkac yıllık evli ciftin bir bebekleri olur ancak gunler haftalar gectikce bebeğin cok farklı ve insan ustu yetenekleri olduğu ortaya cıkar
1 yaşına geldiğinde yetişkin gibi konuşur 2 yaşında aklınıza gelen her dilde okuyup yazmaya başlar3 yaşında ileri matematik profesorleriyle tartışmaya oturur ve 4 yaşında gelecekle ilgili inanılmaz tahminlerde bulunmaya başlar.der ki:
"Tam 1 yıl sonra bugun ben oleceğim. ben oldukten 2 yıl sonra annem olecek. Annem oldukten 1 yıl sonra babam olecek.
" Ve kesinlikle bir yıl sonra bebek olur. baba cok uyanık olduğu icin karısını hemen milyarlar değerinde sigortalatır. ve 2 yıl sonra da anne olur ve baba 1 yillik omrunun kaldığının farkında karısının sigortasından kazandığı milyarlarla evlerearabalaraseyahatlere ve birbirinden guzel kadınlara yatırım yapar. ve olumune 1 gun kala son parasıyla bir danscı kız kiralaronce superlux villanın havuzunda eğlence sonra yatak odasında zevk dolu bir gece ve adam herşey bittiğinde gozlerini kapatır ve "Vay be yarın olmuş olucam ama ne hayat gecirdim herşeyi yaptım dolu dolu yaşadım herşeyihelal olsun bana" diye keyifle uykuya dalar
Ama o da ne sabah bir de gozlerini acar ki hala yaşıyor!!!!!!
Yatakta şaşkınlık icinde bakınırken geceyi beraber gecirdiği danscı kız cığlık cığlığa koşarak iceri girer.
"HEMEN AŞAĞI GELİN N'OLUR KAHYANIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA UZANMIŞ YATIYOR.GALİBA OLMUŞ!!!!"
Şemsiye
Yıllar once İngiltere'de erler şemsiye kullanmazmış.Şemsiye taşıma hakkı sadece subaylara tanınıyormuş.
O yıllarda bir gun genc teğmenlerden biri koltuğunun altında bir şemsiye ile hızlı hızlı yuruyen eri gorunce beyninden vurulmuşa donmuş. Eri cağırarak :
- Bu ne kustahlık demiş.Ve şemsiyeyi aldığı gibi dizinde iki parca etmiş.
- Bu sana bir ders olsun bir daha boyle kustahlıklar yapma!
Neye uğradığını anlamayan er :
- Başustune diyerek selamı cakmış ve şoyle sormuş :
- Teğmenim beni az once evine yollayan general şemsiyesini istediğinde kim kırdı diyeyim ?
İki muhendislik oğrencisi kampus icerisinde yururken biri diğerine sorar 'Bu muhteşem bisikleti de nereden buldun ?' Diğeri cevap verir 'Dun tek başıma dolaşırken bir yandan da okulu bitirince ne iş yapacağımı duşunuyordum. Birden bu bisikletin uzerinde nefis bir kız geldi ve yanımda durdu. Bisikleti cimenlerin uzerine bıraktı ve uzerindeki butun giysileri cıkarttı. Sonra da bana 'Hangisini istiyorsan al' dedi.' Diğer oğrenci arkadaşını doğrularcasına başını sallayarak 'İyi secim yapmışsın elbiseler belki sana uymayabilirdi' .
Bir otobus dolusu politikacı secim kampanyası icin Teksas'ta dolaşıyorlarmış. Otobus buyuk bir ciftliğin yanından gecerken otobus şoforun dalgınlığı yuzunden derin bir şarampole ucmuş. Ciftci koşarak gelmişgece kurda kusa yem olmasınlar diye cesetleri gommeye başlamış. Ertesi sabahŞerif soruşturma icin ciftliğe gelmiş.Ciftciye sormuş:
-'Otobusteki butun politikacıları gomdun demek.Hepsi de oluydu eminsin değil mi?'
- Ciftci cevap vermiş: 'Bazıları yaşadıklarını iddia ettiler ama politikacıları bilirsiniz Nasıl yalan soylerler!!!' .
Fadime kumar oynuyormuş. Temel de arada sırada gidip soruyormuş:
-Nasıl gidiyor kanaryam?
-Kaybediyorum.
Bir muddet sonra yine:
-Nasıl gidiyor guvercinim?
-Kaybediyorum
Bu konuşma bulbulum sercem diye devam edince Cemal sormuş
"Neden karına hep kuş isimleriyle hitap ediyorsun?"
"-Bu kadar kişinin icinde kuş beyinli diyemem ya!" diye fısıldamış...
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Akıllı Cocuk , Şemsiye ...