Herkese selamlar,buraya icimi dokup sizden cesaret almaya ihtiyacım var ben 6 yıllık tecrubeli bir sigorta teknikeriyim.1 yıldır istanbulda calışıyorum.Evlilik dolayısıyla geldim.Yoğun calışan bir acentede calışıyorum.Patronum cok adaletsiz birisi benden sonra işe başlayan erkek elemana benden 500 lira daha fazla maaş veriyor.Benim yarım kadar calışmıyor bile.Sonra bunu farketti onu o birimden aldı beni verdi onun verdi, onu daha kolay bolume verdi ama benim durumumda iyileşme yapmadı.Cok zoruma giden şeyler var gecen bana muşterinin yanında benim yapmadığım hatadan dolayı ifadeni alıcam senin dedi.Anne babam bana boyle bişey soylemedi ben normalde sesini cıkarmayan biriydim ama gozlerim doldu akşam eve gittim mesaj attım bana bi daha ne yalnızken nede mesai arkadaşlarımın yanında boyle bişey soylemeyin dedim yaptığını normal gordu benimle konuşmuyor 1 haftadır.Cayını ben veriyorum,sigarasını ben alıyorum lavaboya gidip ağlıyorum onceki calıştığım yerde mudur gibiydim.Market alışverişine beni gonderiyor ve gonderiyolar,cok zoruma gidiyo ben bu adama cay vermek icin mi okudum babacım malını mulkunu sattı diye.Bide insan gibi konuşmuyor şunu yap şunu şuna gotur policeyi sen bırak para al.Sadece beni gonderiyor.Asla misin kelimesini kullanmıyor.Ben bu ayak işlerini yapmak istemiyorum.bi akıl verin ya heryer mi boyle burdan cıksam daha iyi maaşa iş bulabilir miyim bu sektorun kurumsallığı var mı?