Merhaba hanımlar... Eşimle tam 1 aydır kusuz evet tam 30 gundur evin icinde konuşmayan iki ciftiz. 4 senedir evliyiz 1 tane kızımız var 2 yaşında. Severek evlendik flort donemimiz de oldu. O aşık olduğum adam gitti yerine inatcı duygusuz hissiz bir adam geldi. Kızım doğduğunda ilk kavgamızı yapmıştık. Eşim calışıyor ben ev hanımıyım. Lohusalığım zaten zor gecti. Uykusuzluk vs. Eşime seslenmeye korkardım uykusunu feda edemez cunku. Evet calışıyor sabah işe gidecek. Ama ben de taze anneyim tercubesizim o sıralar. İlk donemler o da baktı hakkını yiyemem. Ama ben yardımcı olur uzun dedikce bunu yaptı. Olaya puflaya. Ve kızım 2 yaşında 2 senedir sırf cocuk yuzunden kavga ediyoruz. Kolik bir bebekti zaten uyku duzeni sıkıntılı. Gece 3 gibi anca uyuyor emmeye kalkıyor 6-7 defa. Haliyle uykusuz oluyorum coktum iyice zaten buarada 35 yaşındayım.kızım uyanıyor sabah ezanına doğru uyumak istemiyor eşimde sinir oluyor. " baba yarın calışacak kızım arabayla kaza yapmamı mı istiyorsun.? Siz annenle oğlene kadar uyursunuz" diyor hep kızım sana soyluyorum karım sen anla. Neyse sinir oluyorum belli etirmemek icin eşime sen salonda yat diyorum gidiyor hemen salona. Bende kızla 1 - 2 saate yakın yatakta oynuyoruz. Buarada bende rahatsızım sağlık konusunda. İşte herkes kendini duşunuyor ben sağlığımdan oluyorum ama evlat işte bakmak ile hukumluyum. İşte 1 ay once yine aynı olayı yaşadık kız uyumadı uyandı ağladı vs. Gerginlik yaşadık. O gunden beri sadece mesaj yazar eve birşey lazım mı, kız napıyor... Bukadar.. 9dan aksam 7 ye kadar calışıyor eve geliyor yemek yiyor saat 8 den gece 1 e kadar bir derneğe uye orda oluyor elbette Cafe ye felan da oturuyorlar erkek erkeğe. Ve bunu sadece 1 aydır yapıyor. sanki eve gelmek istemiyor o saati arkadaşları ile dernekte ve Cafe de geciriyor. Cocuğumu ben buyuttum ben baktım hep. Ağlamak istiyorum ama kızıma belli etirmemek icin icime atıyorum. Cok guzel eğitiyorum kızımı rakamları vs oğretiyorum. Yemek ev işi, utu camaşır... Bunlar da var tabiki.. Kızım sadece gunde 2 saat goruyor kızımı. 24 saat de sadece 2 saat. Pazar gunleri calışmıyor ama oğleden sonra cıkar evden yine gece 1 olur gelir. Kızım zaten 2 gibi uyuyor. Ve bunu kimseye belli ettiriyoruz buarada ne kendi ailesi bilir nede benim ailem.herkea bizi mutlu zannediyor. Buarada dediğim gibi ilk kavgamız değil bu. En fazla 2 gun kus kalırdık. Ve ben haklı olduğum halde bir adım atardım hep ve barışırdık konuyu acmadık bile tekrar. Ama busefer asla ilk adımı atan ben olmak istemiyorum asla. Eşim benden bekliyor ilk adım ama asla. İnat ettim allahım affetsin. Ayrı yatıyoruz tam 30 gundur. Asla cinsellik acıdan demiyorum. Salonda yatıyor zaten kendi hazırlıyor yatağını odaya. Yani zaten kendi salonda yatmak icin can atıyor gibi. İşine geliyor tabiki cocuk sesi yok. Aramız iyiyken allahım gunde belki her 10 dakikada mesajlaşırdık. Aşkım hayatım bitanem.... Şimdi gunde 2 mesaj. Kız nasıl, eve birşey lazım mı. Bukadar. Ya o beni cok severdi inanırmısınız sacımın telini saklayan birisinden size bahsediyorum size. Ama adım atmıyor ve benden bekliyor. Kendimi zor tutuyorum ilk adımı atmak icin ama yok yapmıyacağım. Hic mi ozlemedi beni anlamadım ki. Valla ağlıyorum her gece kızım ve eşim uyurken. Kendime kızıyorum kır şu inadını diyorum ilk adımı yine sen at diyorum. Ama yok birşey beni engelliyor buna. Buarada cırkin bir kadın da değilim ha boyum uzun kilom yerinde makyajımı eksik etmem. Giyimine dikkat ederim. Duşunun psikolojim bozuk ama yinede geceden ağlamış o gozlerime illa o makyajı yapacağım aslında psikolojik desteğe de ihtiyacım var bunun da farkındayım. Aklıma boşanmak bile geldi bu 1 aydır. Valla napacağım bilmiyorum. Buarada 2 gun sonra da doğum gunum var benim nasıl gececek nolcak bilmiyorum. Uzun oldu affedin icimi doktum size. Şimdi balkona sigara icmeye cıkayım. İcmem aslında ama icesim geldi gizlice alayım eşimin cekettenvalla psikolojik en bittiğim aslında