DipNot= Lutfen Okurkene dikkatli olun bu fıkralar krize sokar adamı xD

-Cennet-Cenennem-

Vakti zamanında 3 kardeş varmış. Bu 3 kardeşin 2 si cok iyi hic gunah işslemezler namazında niyazında hep sevap işleyen insanlarmış.Fakat 3 uncu kardeş Şeytana papucunu ters giydirirmiş , hergun alkol kullanırmıs hırsızlık yaparmış kıscası hıyarın biriymiş.Neyse bunlar 3 u birgun seyahat ediyorlarmış bir den araba kaza yapmış 3 u de aynı anda olmuş . Şimdi obur tarafta 3 u yanyana Azrail gelmiş ilk kardeşe bakmış demiş sen sec su hurilerden birini cık yukarı . 2ci kardeşe bakmıs onada aynısını demiş sende sec bir huri cık yukarı demiş. 3 uncusune bakmış demiş sen direk aşagı in.bunun uzerine 3uncu birsey ister
- Bare bir şişe sarap verde ineyim
azrail
- ulan asagısı meyhanemi şarap istiyorsun
bunun uzerıne 3 kardeş cevap verir
- ulan asagısı meyhane deilde yukarısı kerhanemi huriyi verdin gonderdin yukarı xD

-cehennem-

Adamın birinin o kadar pis bi tiki varmışki onunde eğilene pat geciriyormuş. tabe suralede yapınca hoş goruyorlarmış . Neyse bu tikinden dolayı insan icine cıkmıyormuş iste bi gorucu usulu evlenip 1 evde yaşarmış . Bir gun adama gına gelmiş cıkıp dolaşası gelmiş yolda yururkene kadının birisinin parası duşmuş almak icin eğilmiş bizimkisi hoooop gecirmiş. Adam hemen kacmış neyse eve donim derkene manavdan meyve secmek icin egilen bayana hooooop gecirmiş bunu goren esnaf bizimkini dove dove oldurmuş .Nese bu oteki tarafda direk cehenneme gitmiş. Şansa Oglundada aynı tik varmıs ogluda 10 yasına gelince evde annesine temizlik yaptırmıyormuş . Bu duruma care bulamayınca cocuğu gizlice oldurmek zorunda kalmışlarki uremesin boyle tik bir daha dunyaya gelmesin. Neyse bizim adamın cocuguda cehenneme gider . Ama etrafa bakar ole dunyada anlatılan gibi soğuk deildir. Koşar seytana sorar yaf burası neden sıcak deil ben burayı cok sıcak bilirdim demiş . Şeytan cevap vemiş
-La pezevenk baban bırakmıyorki eğilip ateşe komur atak eğilene geciriyor xD

-Kucuk Cemo-

Koyde bir Ağanın 1 kızı 3 cocugu varmış.Ogullarına Buyuk, Ortanca ve Kucuk Cemo olarak hitap edermiş.
Neyse bu Ağa birgun kahveye girer ve herkeze benden bir cay demiş. koy sakinleri merak etmişler Ağam neden cay ısmarladın demisler.Ağa cevap vermiş
-Benim Buyuk e bir karı aldım ben becerdim, Buyuk Becerdi, ortanca becerdi, Kucuk Cemo bilene becerdi
Aradan bir kac ay gecer Ağa gene gelir kahveye herkeze benden bir cay der.Koyluler gene sorar ağam ne oldu . Ağa
-Benim ortancaya bir gelin aldım Ben becerdim, Buyuk becerdi, Ortanca Becerdi, Kucuk Cemo varya Bacağını sokuyor
Aradan gene bir kac ay gecer Ağa kahveye gelir yavaş sessisce oturur, kahvenin sahibi ağam cayları hazırlıyorum gene senden demi demiş Ağa hemen demiş yok ben cay may ısmarlamıyorum demiş. Koylu merak edip sormus agam bu sefer ne oldu, Ağa
-Benim Kıza Bi damat aldım Beni becerdi, Buyugu Becerdi, ortancayı bayılttı , Kucuk Cemo oldu xD

-Temel ile İdrus-

Birgun Temel ile İdrus yolda yururlermiş bizim Temel kara kara duşnurmuş Birden İdrus Temeli durterek
-Ula Temel gordunmu gordunmu
-Ula Neyi gordummu İdrus
-Ula Fıstık gibi son model Ferrari gecti nasıl gormessin
Neyse bunlar yurumeye devam etmis İdrus gene Temeli Durtererek
-Ula Temel gordunmu da gordunmu
-Ula Neyi gordummu İdrus
-Ula Fıstık Gibi mini etek giymiş karilar gecti nasıl gormessin
Bunlar yurumeye devam ediyorlar Temel icinden bu sefer gordum diyecem derkene İdrus gene Temeli durterek
-Ula Temel gordunmu da gordunmu
-He gordum
-Ula kas kafali gorduysen niye bastın boka xD

-Hırsız Temel-

Temel bir gun bir eve hırsızlığa girmiş. Tabe değerli eşyalar yatak odasındadır diye dalmış yatak odasına altın para felan ararkene tak kapı sesi gelmiş karı koca evine gelmişler. Bizim temel telaşla hemen yatagın altına girmiş gece kacarım hesabıyla. Neyse karı koca yataga girmişler birden ilişkiye girmeye başlamışlar koca birden karı yavas 90 la gidiyorsun demiş kadın hemen cevaplamış hade oradan be asıl sen 100 le gidiyorsun . Bizim Temelde hemen atılır lafa Ulan ipineler sizi El arabasıyla (31) gecmessem bende laz degilum xD

Guldurduysem sizi ne mutlu bana

HAK ETTİYSEM REP PLASExD