Merhaba,
Sanırım bıktınız benden her gun bir dertle, bende kendimden ve hayatımdan bıkmış durumdayım
Bir kac gun once eşim misafirlikte kalk yardım et diye kaş goz yapıyor konulu bir başlık acmıştım.
konu onunla bağlantı gibi ama farklı maddeler de var. Dunden beri ağlamamak icin dişimi sıkarken bi yandan ben mi haksızım muhasebesi yapıyorum kendi icimde. Fikirlerinize ihtiyacım var.. biraz uzun olabilir kusura bakmayın cok doldum..

Dun sabah bayıldım. Artık bunu da hobi haline getirdim. son 3 senedir 5. bayılmam. ve ciddili bayılma kafamı duvarlara yerlere vura vura.
şuan kafam zonkluyor bunları yazarken. eşim evde yoktu. bayılanlar bilir bu hissi. bayılmayı anladım ve koltuğa oturmaya calışırken ki o caresizlik hissi. ve oturamadan kafamı duvara vurarak yere yığılmam falan filan.. ciceklerim falan vardı herşey devrilmiş.. neyse salak ben kalktım o halde işe geldim kimseye bişi soylemeden.. elim ayağım bile tutmuyodu.. akşamı nasıl ettim bilmiyorum herkes eve gondermeye calıştı yine gitmedim.. ilk yapılması gereken belki de o anda hastaneye gitmekti.. ya da yatıp biraz uyumak.. ama iş benden daha onemli dimi ? bu yuzden kendime değer vermeyi oğrenmeliyim. cunku dun anladım ki ben kendime değer vermeyince eşim de dahil kimse bana değer vermiyor.

neyse ben işe geldim bi şekilde. eşime yazdım. bayıldım ben diye. daha onceki bayılmalarımı da biliyo tabi.. neyse sordu nasıl oldu iyimisin cart curt. ama akşama kadar beni aramadı biliyor musunuz ? duştuğum yerde cok sivri koşeli ciceklik vardı kafam falan girse oraya dağılırdım yani. durum oyle ciddi.. hani akşama kadar bi sesimi duymak istemez mi ? yok aramadı. neyse bunu gectim şımarıklık yapmiyim hadi.
akşama misafirliğe davetliydik. gidip gitmeme arasında cok kaldım. eşim boyle şeyleri cok onemser ve halası gelmişti memleketten o yuzden daha da onemser. ne kadar gitmek istediğini biliyorum ama bense eve gidip yatmak icin deliriyorum hala kendimde değilim. eşimi bi iki yokladım ağız ucuyla sen bilirsin gitsek iyi olur falan dedi. neyse dedim bende idare edim bari gidim erken kalkarız. (benim hatam) kendine de dedim 1 saat oturur kalkarız diye tamam dedi. neyse gittik 1 saat diğer misafirlerin gelmesini bekledik ama ben kafamı kaldıramıyorum. 2 saat oldu artık kalkalım dedim. bu arada halası icerde hazırlık yapıyor. gelini icerde bizle oturuyor. eşim bana kaş goz yapamadı bu sefer lutfetti hastayım diye laf soka soka diyo ki kimse kalkmıyo ben kalkim yardım edim bari. bende gule gule dedim.
neyse 2 saat oldu kalkalım diyorum bana ağzının icinde off otur yeni geldik falan yapıyo. yarım saat daha oturdum. hadi dedim yine tık yok. bi yarım saat daha gecti artık dedim yeter kalkalım yarın da iş var daha duşa gircem falan yol da 1 saat suruyor. diyo ki kusura bakmayın hastalığına verin bugun de boyle olsun sende gelmişsin laf ediyosun diyo.
gidene kadar konuşmadı surat yaptı. eve geldik evin o dağılmış halini gordu bana sarılmaya calıştı bırak dedim bende..
konuşmuyoruz şuan..
ne bi hastane randevusu aldı gidelim diye ne başka bişi..
ben bugun randevu aldım gidicem hastaneye hic haber bile vermedim..

durumlar boyle.. neye ne acıdan yorum yaparsınız bilmiyorum.. kendime kızıyorum.. kendime değer vermediğime kızıyorum..