Oyle cok canım yaniyo ki . Cok mutluyduk ama kucuk kavgalar buyuup ayrılıklara sebep oluyodu . Ben onu cok seviyorum ama o bana donmuyo 1 ay oldu . Kalbim sıkışıyo gozlerim hala onu ariyo . Cok kararli cok aşığım cok seviyorum ama artık ilişkimize inancim yok birbirimize saygımız kalmadi diyo . Gittiğim yerlerde ne zaman arkadaşlarını gorsem haberi oluyo . Kendi ağzıyla su telefonu ne zamn elime alsam instagramda kapalı profiline bakıyorum whatsapp da cevirimici oluşuna bakıyorum twittrina bakıyorum. Bi baskasiyla konuştuğumu dusunuyomus surekli cevrimiciymisim ben cok mutluymusum o cok mutsuzmus asamiyomus ama unutmak zorundaymis Herseyimi takip ediyo cok yalvardım ayrılmayalım diye asla bidaha aramam . Bugun bi cafede kuzenini gordum ben kuzenimle gitmiştim yanımıza kuzeninin erkek arkadaşı da oturdu ve eski sevgilimin kuzeni gordu bunu haberim gitmiştir bi taraftan yanlış anlaşıldı diye uzuldum bi taraftanda onun umrunda degilki umrunda olan insan zaten buna musade etmez kalbim cok aciyo bi turlu kabul edemiyorum artık benden gittiğini