Arkadaşlar okul acılmadan bir guncelleme atıldı ve 2. hesap iptal edildi. 2. hesapta 6 gb yer kaplıyordu, silmek icin fabrika ayarlarına sıfırladım sonra mdm denen baş belası yuzunden hicbir şey yukleyemez oldum.

Root atıp mdm'yi filan silerim diye duşundum, apk bir işe yaramayıp mdm durdurduğu icin Google play'den bilindik root uygulamalarına bakıyordum. Yuklendi mdm durdurdu kaldırdım, yuklendi mdm durdurdu kaldırdım. Ekran gitti geldi mdm aktivasyon sayfası acıldı > Ok'a bastım aktive etmek icin, tabletin kernel butunluğu bozuldu. Aktive edemezsiniz, lutfen servise goturun diyor.

Bende acılırken recovery kısmından wipe data / factory reset dedim, arkada siliniyor yazdı yaklaşık 5-8 dk arası bekledim. Tablet kapandı acıldı ve aynı şekilde sıfırlanmadan acıldı, tekrar tekrar denedim ama olmuyor Neyse şimdilik serviste, ama geldikten sonra tekrar guncelleme yapılacak. Diğer kişilere de guncelleme attılar, root işlemini nasıl yaparız? Son hali ile ayarlardan geliştirici secenekleri cıkmıyor, usb hata ayıklama acmam icin frama root da işlemiyor. Mdm sağolsun nasıl root atacağız meb etab 4'e? Guncel root atma rehberi yapılsa keşke yaaaa