Herkese iyi aksamlar icimi daraltıp yeyip bitiren bi mevzum var bi el atarda akıl fikir verirseniz minnettar olacağım.
Ablam bizden farkli bir şehirde yaşıyor ve herkesin ablası kendince kıymetlidir ablamda benim icin kıymetlidir hatta evde en yakın olduğum aile ferdidir doğal olarak eniştemde benim icin kıymetli oluyor.

Eniştemle pek fikirlerimiz uyuşmaz ve bunu belli eder huyu oyledir sıkıntı yaşanan bi konuda alttan almaz vs ilk zamanlar tuhaf gelirdi boyle alışmadık misal veriyorum sevmediğimiz bir insan dahi bize gelse bunu belli etmeyiz yahut fikirlerinizin catıştığı bi konu olursa misafir der belli bi durumun ustune cıkmayacak bi konuysa alttan alırız ama kendisi oyle değil dedigim gibi ilk zamanlarda yadirgiyordum fakat zamanla alıştım konunun bu kısmını ozet geceyim bu durumdan dolayı zamanla eniştemle araya mesafe girdi eskiden abi kardeş gibi sakalaşabilirken şuan artik oyle değiliz.

Eniştemlesin kendi ailesinde ailevi bir durum soz konusu ve bunu kimseye soylemeyip sakliyormus ablamda bize kesinlikle soylemedi ama tesadufi bi şekilde ben oğrendim ablamla konuşunca bu konuyu kimsenin bilmesini istemiyor deyince bende rahatsız olacağını duşunduğumden hic konuyu bildigimide soylemedim konuyla alakalı en ufak bi imadada bulunmadım ama gecen yıl ablamlarda kardeşim ben eniştem konuşurken bi konuda yapılan bi espiriden soz ettim nasıl olduysa hic alakası olmayan bi yerde ve bu eniştemlesin sakladığı konu ile ilgili oldu hakkatende konuyla bağlantı kurunca cok cirkin bi espiri olmus oluyor ama inanın o an o konu aklımda bile degildi hani aklımda olsa tamam dikkat ederim ama aklımın ucundan gecmedi

Ornek verecek olursak gorme engelli birine kor musun demek gibi oldu eniştem bi an durgunlaştı ablam orda degildi ablama konuştum oda ben kendisinin ağzını aradim yok ne dediğini anlamamış bile dedi ama o zamandan sonra eniştemle zaten cok sık goruşmeyiz ama Sonrasında da daha mesafeli oldu

Ama bi suredir aile grubundaki mesajlarıma cevap vermez durumlarıma bakmaz oldu en son aylar once aramıştım işteyim yoğunum diye bi soğuk konuşunca bende uzun sure aramadım bugun bi durum paylaşmış cevap yazdım gormuş ama cevap vermedi dayanamadım ablami aradim konuştum boyle boyle anlattım oda dediki gecen yıl onlardayken o şakayı yaptigimda ablam konuşup şuphelendiğini duşunduğunu soylemiş eniştemde araştırıp oğrendiğimi duşunuyor ve bunda art niyet olduğunu duşunmuş ama kesinlikle boyle bisey yok.

Yani bu konuyla ilgili kesinlikle konuşmak istemediğinden acıklamada yapamiyorum ablam zamana bırak uzulme ben seni biliyorum ve iyi niyetinden şuphem yok diyor ama savaştandır ağlamaktan bi hal oldum ne yapmam gerekir hicbir fikrim yok