Bana boş gebelik teşhisi konmuştu gecen hafta bu gectiğimiz cuma gunu de son kontrolum vardı yine aynıysa kurtaj olacaktım.Sabahına dedemin olum haberi geldi

Beni buyuten uzerimde babam kadar emeği olan bir insan kendisi. Hamileyim diye yoğunbakıma yanına girememiştim boyle olacağını bilsem girerdim.Dedemin cenazesine gittim oradan cıktım ağlaya ağlaya doktora gittim doktor en son kontrolde bebeğimin oluştuğunu ama kalbinin atmadığını soyledi bir an icin atmış ama durmuş biz o anı yakalayamadık belki de hemen radyolojiye yolladı detaylı bakıldı kalbi durmuş. 9 haftalık olması gerekirken 6 haftalıktı zaten 1 gun once başka hastanede en son model cihazda bakıldı başka doktor boş gebelik dedi ertesi gun bu doktor boyle dedi cihazı daha eskiydi hatta ultrason kağıdında bile gordum bebek varmış ama olmuş radyoloji bebek oludur raporu verdikten sonra apar topar kurtaj oldum.Doktora biraz beklesek olmaz mı dedim istersen 4 hafta da bekleriz ben 3 5 lira alıcam diye kimsenin hakkına girmem umut olsa bekleriz ama değişen bişey olmaz sen daha cok umutlanıp uzulursun umut olsa radyolojide cıkardı kıpırtı kadar kalp atışı dahi yok olsa bekleriz ama yok dedi tamam dedim. Ayılırken bile dedem diye ayılmışım icim yanıyor kavruluyor aynı gun babam gibi bana iyiliği dokunan dedem ardından bebeğim gitti şimdi evde sessiz sedasız sadece Allaha bana sabır vermesi icin dua ederek oturuyorum ama icimi gelin bir de bana sorun

Buyuk bir boşluktayım icimdeki bu iğrenc his hic gitmeyecekmiş gibi geliyor.Daha cok dedeme mi uzuluyorum yoksa bebeğime mi bilmiyorum bildiğim tek şey tarif edemediğim boşluk hissi,bu acı geciyor mu ?

Uzman yardımı almalı mıyım yoksa geciyor mu ? Hayatta hicbir şeyi başaramayan insanlardan biri gibiyim sanki ben