Merhabalar burada cok yeniyim şimdiden bir hatam olursa kusura bakmayın.Neyse konuyu anlatim.Şole ki biri ile tanıştım tanışalı 2 gun oldu ama yok boyle bişi o kadar sevdim ki ve o da o kadar guzel seven bir adam ki anlatamam ama bu adamın 4 yıllık sonu aldatılma ile biten bir ilişkisi olmuş yani kız aldatmış ama ustunden de bir sene gecmiş,neyse 3.gunun sonunda cağırdı beni yanına dedi ki bak hoşlanıyorum senden cok iyisin guzelsin vs ama ben onu hala unutamadım sanırım ve senide yarıyolda bırakmak istemiyorum ara verelim dedi.Ben şok oldum tabi sadece bende ara vermek diye bişi yok dedim onun haricinde hicbişi solemedim sustum hatta bana nolur bişi sole kız bağır ama bişi de dedi ben demedim olece gittim sabahında msj attım ona tamam dedim seni beklicem konulu uzun ve guzel bir mesaj attım cevap olarak be diyim ki şimdi...dedi.Neyse tabi arada olaylar falanda oldu karısık diye anlatamıyorum ama ben onu beklerken eski sevgilisine onuu aldatan eski sevgilisine donduğunu oğrendim o kadar uzuldum ki ama onun icin inanın yazık dedim sadece.Neyse bayanlar kısacası olayım bu.Şimdi ki sorum da şu ya walla billa vazgecemiyorum ben cocuktan hani derseniz ki sırf o bitirdi diye değil yani cok guzel bir adam cunku merhameti inceliği vs ben şimdi napim herkese takmıyorum onu beklemiyorum onu diyorum ama yalan sizce eski sevgilisinden ayrılır mı ayrılsa dahi benle iletişime gecer mi? 2 gun beraberdik belki ama o gunleri unutacağını pek sanmıyorum