Merhaba hanımlar.
henuz cok erken biliyorum ama 3 gun once birisiyle tanıştım. Duygu bende hic yok. Ama tanıdıkca vay be dediğim birisi. Aslında şu donem istesem de bazı sebeplerden oturu ters teper diye biriyle tanışmaktan korkuyordum. Ama hakkında cok iyi şeyler duyduğum tek bir kotu soz duymadığım birisi. hatta yanında calıştığı bazı insanların bile ona kefil olabileceğini duyduktan Sonra bir tanışmaktan zarar gelmez diyerek tanıştım. Bir kac aydır beni takip ediyormuş. Bir kac arkadaşına sormuş onlarda bana ulaşamamış. Sonra benim yakın bir erkek arkadaşıma kendi bayan arkadaşıyla birlikte beni sormuş tanışmak istediğini soylemiş. Bende kabul ettim. Arkadaşım eklesin mi izin veriyormusun dedikten sonra sosyal medyadan ekledi orda biraz konuştuktan sonra usule uygun olsun istiyorum sistem acık ama izin istiyorum senden numaranı kaydedebilirmiyim dedi. Sistem dediği kendi kullandığı programlar sayesinde numaralarımızı gorebiliyor. Bende olur dedim. Nezaketi hoşuma gitti. iki gun havadan sudan konuştuk. Daha sonra iş yerinde denk geldik yarım saat kadar oturduk konuştuk. İş hakkında konuştuk hep seninle yuzyuze anlatmak isterim kendimi dedi ve acıldı. Uzun suredir aklındaymışım. Ama direk beni eklememesi ve arkadaşıma sordurması hoşuma gitti ve numaramı isteme şekli de. Şuanda kafama uymayan bir yanı yok henuz cok erken ama duyguda yok bende. Zamanında cok sevdiğim birisi cok uzmuştu beni cok aşık oldumda ne oldu buyuk travmalar yaşadım diyorum. Uzulmek istemiyorum hayatımda sadece huzur istiyorum. Ama o eski kişiye hissetmediklerimde olmayınca kafam karışıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum..