Merhaba Arkadaşlar,

Oncelikle şunu belirteyim ki, benim başvurduğum turkiye adsenselerimde bir sıkıntı yok. Bana bu yontemi anlatan arkadaşda ise 4 aydır hic sıkıntı yaşamadığını soyledi. Bu yontem o arkadaşın rızasını almam sonucunda konusunu acıyorum.

1) Kanala videoları yuklediniz, kanalı bir koşeye cektiniz. Baktınızki kanal toplam izlenmesi 10.000 i gecti veya daha ust bir rakamı gecti kanala giriş yaptınız.

2) Kanala girdikten sonra risk icerecek tum videoları sildiniz(eşleşen v.s.). ve baktınız ki kanalda hic sıkıntı kalmadı.

3) 2-3 gun sonra kanala tekrar giriyorsunuz. Aşağıdaki resimde olduğu gibi playlist yazısının altında Copyright Notices(Telifli Videolar) linki gitmişse artık o kanal adsenseye bağlanabilir. (eğer hala playlist yazısının altında telifli videolar yazısı duruyorsa kanaldan cıkın tekrar 2-3 gun sonra giriniz)

Adsense Bağlanabilecek Durumda(Copyright Notices uyarısı kalkmış)

Copyright Notices icerisindeki videoları bugun silmiş olsamda hala sol menude bulunuyor. Hatta 1-2 gun daha buluncak. Playlistin altında bu uyarı varken adsenseye başvurmayınız. İcerisine girdiğinizde kimi zaman silinmiş videolarınızı gosterir, kimi zaman ise menude linki bulunuyor fakat icerisinde videolar gozukmez. Menude o Copyright Notices linki bulunduğu surece adsenseye başvurulmamalıdır.

Not: Buaradaki puf nokta videoların birinde eşleşen gelse orada telifli videolar yazısı cıkıyor. O videoyu silseniz bile o telifli videolar yazısı 1-2 gun ekrandan silinmiyor. Ama 2-3 gun gectikten sonra siliniyor. İşte o zaman kanalı adsenseye başvurunca kanal youtube un gozunde risksiz bir kanal olmuş oluyor.

Bu nedenle hepimizin gecmişte yaptığı hata eşleşenleri v.s. silip adsenseye anında başvurmamak gerekiyor.

---- Ayrıca bilmeyenler icin 2. bir durumu anlatıyorum. Coğunuzun bildiğini duşunuyorum. Banada sağolsun bir doktor arkadaş anlatmıştı ve herkes onun sayesinde oğrenmişti ----

Bildiğiniz gibi bizler adenseye pinleri hep aynı adrese istedik. Aynı isme istedik. Youtube ise kapattığı bir adsense ismine ve adresini biliyor. Artık ona gore işlem yapıyor. Bunun icin şu şekilde yapmalısınız.

1) Beko servis, arcelik v.s. servis sitelerine girin. Bir isim soyisim ve adres girin adsenseye başvururken.

2) Aradan 1 hafta gibi sure gecince adresi değiştirin. Cunku youtube adsense ilk 1 haftada bunu tarıyor ve sıkıntı yoksa adsense acık kalıyor. Eğer bir haftada adsenseniz kapanıyorsa temel sebebi bu nedenledir.

---- Yine ayrıca bilmeyenler icin 3. bir durumu anlatıyorum. Coğunuzun yine bildiğini duşunuyorum. ----

Coğunuz duymuştur, google yani youtube oturum acma sayfalarında 4 aydır angular js kullanılıyor. Google un o sayfada angular js kullanmasının kaynak kodlarından sebebi ise kopyalanıp yapıştırılan mail adresleri, şifreler, kurtarma mailleri, kurtarma telefon numaraları, telefon doğrulama kodları. Bunların sizin kopyalayıp yapıştırdıgınızı biliyor youtube. Ve bunları kopyalayıp yapıştıranında 1'den cok fazla hesabı olduğunu ve ozgun olmadığını gayet iyi biliyor.

Bu nedenle tarayıcının adres cubuguna orneği mail adresini yapıştırın. Mail adresini baka baka elinizle aşağıdaki kutucuga girin. Orneğin aşağıdaki gibi;

Selametle kalın.