Hayat benım icin artık iyice cekilmez oldu . Bu cumleyle girmek istemezdim konuya. Artık yasadıklarım -tavırlarım arasında baglantıyı ben dahi kuramıyorum.
İkilemler arasında bir hayat suruyorum, yoruldum , keyif alamıyorum , surekli başım ağrıyor , hergun kabuslarla uyanıyorum. Allaha dua etmekten baska bir carem yok susuyorum sadece susuyorum .
Erkek arkadasım kişisi yine yaptı yapacagını. Haftasonu benım telefonumu karırstıp herşeye bakip bakip sonrasında ise yaklasık yarım saat incik cincik ettikten sonra, bende bi senınkine bakayım dedim ve aldıgım yanıt “ benım elimde bak” .
Bu cifte standart dedim; istediğine bakıp edip sonrasında benim elimde bak nedir yani. Eskiden kalan konusmalar varmış, biz 2 yıldır beraberiz. Benim eski sevgilimin - hatta eski sevgililerimin- kim oldugunu , adını , cismini , numarasını bile bilir.
Ancak taa 2013 den kalan konusmalar, eski kızlar vs mevcuttu. Anlayısla karsıladım, hatta cok eskiden biz basladıgımız flort ettiğimiz donemde biriyle konusmus hic bisey demedim olabilir falan yani , gayet sakin davranıyorum. Bunları actı , arsivlemiş duruyo. Ancak sadece yine kendi actı bende inandım falan.
Biz 1.5 yıl ayrı kaldık tekrar basladık, o sırada hayatında olan kişinin fotografları vs hala duruyor. Sil diye bin kez dedim , sadece anı falan diyordu. Bu defa haklısın herşeyi silecegım o zaman bak dedi. Silmem gerektiğni biliyorum ama yapmıyorum , boş iş gibi geliyor lafları etti. Boyle bisey su an yapıp yapmadıgını bilmiyorum, asırı dokunuyor bana sadece . Asırı hemde.
Bana bu kadar kapalı olan, ozelini saklayan kişi , instagramım falan her şifrem hala var , tabi ki benden habersiz ve instagramda 2 faktorlu doğrulamadan , bana kod geldi, yani hala şifremi buldu. Herneyse ses etmedim , icim icimi yiyordu . Bunun uzerine bir de bana ters ters konusması tepemi attırdi , galiba bakamadıgından soylemiyorda.
Buna dahi ses edemiyorum, cunku nasılsa tepki vermeyecek, yine ben suclu cıkıcam. Haftasonu cifte standart dediğime takıldı, “ bende sana senin yaptıklarını yapayım” o zaman dedi cıktı.
Artık kacmak istiyorum, anlasılmamaktan yoruldum. İcim oyle dolu ki, iyi oldukca ses cıkartmadıkca artık tepeme kdr gelindi , basit bisey gorunebilir ama, artık aynada ki ben ben degılım. Farklıyım , bakısım gozlerim bile degısmiş, yorulmuş , artık olu gibi . Oyle uzgunum ki tarif edemiyorum. Anlasılmıyorum, yuzune normal davranıp, her gun uzuluyorum.
Cok uzun , sacma bir ic dokuştu. Artık anlatacagım bir kişide yok, zaten anlayan da yok. Yıpranmıslık derecemi sadece anlattım , okuyanlar icin hakkınızı helal eti