Neyse şoyle başlıyım o zaman eğitimini tamamlamış iyi mevkilerde calışmış cirkinde sayılmayan bir tipim eşimse herkesin eşi gibi bana dunya yakışıklısı

fakat benimde ortam yok hic birşeyde yok eşimi evlendiğinizden bu yana sevgiye boğdum keza oda bana hep aşkla geri donmuştur mesleği gereği surekli seyahat eder ve en az iki ay yada uc ay olmaz hemen aklınıza aldatma senaryoları gelmesin yok oyle birşey soruna gelecek olursam bu son gorevine giderken bir hafta ikimizde ağlaştık falan zor ayrılırız her seferinde ama oraya gittikten sonra bir haller oldu boyle normalde salak demicek cocuk kufurlu konuşuyor birşey desem hemen yaptığı işi one atıp anlayış bekliyor ararsam hep geciştiriyor aramadım mı neden beni aramıyorsun diye yaygara yapıyor. Bende kızdım iki gun once beni gelene kadar rahatsız etmemesi gerektiğini soyledim oylede yapıyor ne arıyor ne soruyor

şimdi geri adım atsam boşa kavga cıkartmış olucam ee boyle nereye gider bu tartışma bilmiyorum

yani işin acıklı kısmı ben şuan hem hamileyim hemde sorf o istedi diye onun ailesinin yanında kalıyorum o bir yere gidince haliyle yatmama kalkmama giydiklerime dediklerime dikkat etmek zorunda olduğum bir ortamdayım ve hamilelik sureci iyice zorlaştırdı yani aslında ne sorduğumu neye cevap aradığımı icimdeki bu kırgınlığı neyin gecireceğini bilmiyorum