Selam kızlar,
Bitmeyen cilemi anlatmak istiyorum.Oncelikle gencliğimden beri hep uyku sorunu cektim ne kadar yorgun olursam olayım uykuya dalamiyorum bu sebeplede uyanamiyorum.Uyandigimda da sanki dayak yemisim ve hic uyumamisim gibi igrenc bi halde kalkiyorum ayilabilmem icin 8 9 saat gecmesi lazim o sirada yasayan bir olu gibi etrafta dolaniyorum.Neyse evlenene kadar ben buna cok takilmadim herkes benim gibi saniyordum.Evlendikten sonra isi birakip arkadas ortami azalincada evde takilmaya basladim.Kocani bekle yemek yap is yap falan filan.Sonra surekli hastalanmaya basladim.Once carpintilarim basladi nefesim yetmemeye icimde sicaklik hissetmeye ve her noktamin ayri ayri agridigini hissetmeye basladim tuvalet sorunlari bas gosterdi ac gezsem bile kilo vermemeye basladim evden baska bir yerde olmak istemiyordum surekli siskinlik gaz cinsel isteksizlik ne ararsaniz mevcuttu.Gittigim her doktor hep sonuclar temiz diyordu ama benim agrilarim benden gitmek bilmiyordu.Sonunda ramotolojiye gittim sans eseri ve fibramiyalji(yumusak doku romatizmasi) diye bi hastalik varmis.Gecmise donuk herseyi dusundugumde neredeyse 12 13 yildir bununla yasiyormusum oysa butun insanlar benim gibi saniyordum.Benim durumumda olan kurtulan azaltan var mi merak ediyorum.28 yasimdayim ve 60 yasindaki bir bedendeymisim gibi hissediyorum resmen tukendim.Ilac kullanmak istemiyorum hastaligin ilaci antidepresan kokenli stres tetikleyicisiymis.Belki bi kurtulan vardir aranizda