merhaba, 10 haftalık hamileyim ve calışıyorum. Ozel sektorde calıştığım icin kolay kolay izin alamıyorum. Sırf işim aksamasın daha rahat calışabileyim diye evimi işime 50 metre oteye taşıdım. İş kolik değilim ama İş kolik bir mudurum var. Kendisi Cumartesi ve Pazar da dahil olmak uzere haftanın 7 gunu calışıyor ileri yaşına rağmen. Onunla calışmak yeterince zor zaten. Şimdi hamile olduğum icin mide bulantılarım hayatımı karartmış durumda. Yorgunluktan elim kolum kalkmıyor. Gercekten zor bi surec geciriyorum. ilk hamileliğim doğal olarak bu zorlukları ilk defa yaşıyorum. Normalde kolay kolay midem bulanmaz ama son 1 aydır her gun midem bulanıyor ve suratım bu durumdan dolayı asık olabiliyor. Fakat bunu isteyerek yapmıyorum kesinlikle. Dun Genel Mudur beni cağırdı. ( mudurum dışında Genel mudure de bağlıyım ) once hayırlı olsun dedi yeni oğrenmiş gebeliğimi ben soylemedim. Sonra acık acık "mahkeme duvarı gibi bir suratla burda oturacaksan hic oturma git izin al burası iş yeri. Bu şekilde bana hicbir fayda sağlayamazsın. Burda işteymiş gibi davranacaksın, eğer boyle devam edeceksen ben mudurune soylerim bu kıza yıllık iznini ver gitsin derim" falan demeye başladı. Surecin cok zor gectiğini ben de boyle olmasını istemediğimi soyledim ama genel mudur işte onun sozunun ustune soz soyleyemedim ama cok da incindim. İzin durumuna gelince benim işimi sadece mudurum yapabiliyor. o ve benden başka kimse yapamıyor. ben de onun zaten kendi işi başından aşkın bir de benimkiyle uğraşmasın diye izin almadım ki alsam da 2 gunden fazla alamam. 2 gun de benim hayatımda hicbir değişikliğe sebep olmaz. Ayrıca ben yokken mudurum o kadar gergin oluyor ki diğer calışma arkadaşlarıma surekli kotu davranıyor iş yuku yuzunden. bunu da arkadaşlarıma yapmak istemedim acıkcası. Sonucta ben iş yurusun kimseye fazladan iş yuku gelmesin diye tum zorluklara rağmen gelip calışıyorum. Normalde elimden geldiğince makyaj yapmaya calışırım ama şu 2 aydır yapamıyorum cunku mide bulantılarım ve psikolojim bunu istemiyor. bunu benim tercihim sanırdım ama oyle değilmiş. Baktım cok fazla eleştiri alıyorum. Cok renksizsin bu ne hal git yuzune bir şey sur falan diye surekli eleştiriliyorum. bu da ayrı canımı sıkıyor. Bugun makyaj yaptım bir değişiklik olacak mı diye ama bu sefer de surekli midem bulandığı icin yuzum ekşiyor ve amma nazlısın yorumlarına maruz kaldım. Canım cok sıkıldı. Calışmamak gibi bir luksum yok. Eşim oğrenci okuyor. o da calışmak istiyor fakat ben onun bir an once okulunu bitirmesini istiyorum. Bilmiyorum hamile olduğum icin ben mi fazla alıngan davranıyorum ama sizlerin de yorumlarını merak ediyorum.