ARKADAŞLAR KONUYU YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ YA DA BEN YANLIŞ ANLATTIM HIKAYELERINI BENDEN GIZLEMESI KONU DEĞIL 2 AY KONUŞMADIĞIN INSANA ANSIZIN BIR SURU LAF SAYMASI KALP KIRICI SOZLER SOYLEMESINI ANLAM VEREMEDIM HIKAYELERINI GIZLEDIGINI SORDUKTAN SONRA 2 AY GECTİ BU KOTU SOZLER NEDENI SORMUSTUM merhaba hanımlar biz iki elti ikimizde ayrı şehirler de yaşıyoruz ilk başlarda her sey iyi gibiydi belki de ben oyle sandım neyse ayda iki kere telefonlasir konuşurduk. Bir gun baktım ki instagram hikayelerini bizden gizlemis biraz uzuldum zoruma gitti. Boylece aylar gecti ikimiz de birbirimizi aramadık doğum yaptı o zaman aradim tebrik ettim duşundum aramızda soğukluk olmasin diyip bebek alış verişi yaptım ve gonderdim teşekkur etmek icin aradı konuştuk en sonunda dayanamadım sordum neden hikayesini gizledin bilmeden biz size bir sey mi yaptık uzuldum dedim cevabı ay bizi cok kıskanıyorlar cekemiyorlar deyince ben bir şok gecirdim nasıl boyle duşunursun derken bir şekilde konuyu kapattı iki ay konuşmadık sonrasında bana bir ton mesaj attı onu aramadigimi onun dedikodusunu yaptigimi vs. Yazmış bir anda neden bunlari yazdı neye uğradığımı şaşırdım anlam veremedim ben ağlak olduğumdan eşimi aradım anlattım oda aksam kardeşini aradi neden boyle oldu sorun ne karımı neden ağlattı eşim soruyor cevabı benim eltimi aramıyormuşum yazın koye gittik onlarda oradaydı uzulduğum şey onumuzden gecip bizi gormezden gelmeleri sizce eltimin amacı ne