Merhabalar uzun zamandır foruma giremiyordum ama bu hafta itibariyle canımı cok sıkan bir durum oldu bana soyleyeceğiniz rahatlatıcı bı kac cumleye bile cok ihtiyacım var.
10 aylık bir kızım var. Doğduğundan beri annemle birlikte bakıyoruz ama onları zorunluluk harici hicbuzun sureler yalnız birakmamistim. İse baslamama 3 hafta kala da annemler şehir dışına cıktı ve biz hep kızımla evde basbbasaydik. Yani tekrar eski duzene donmeden birden pat diye kızımı bırakıp Bu hafta başı işe başladım. Sabah anneme bırakıyorum oğlen donuyorum sadece haftada bir gun 8 saat calışıyorum. Bugun 8 saat calıştığım gundu. Ve eve geldiğimden beri kızım yuzume bakmıyor.
Calışmak zorundayım ve kamuda calışıyorum istifa edemem, buyuyunce ise donemem. Rapor,ucretsiz izin butun haklarımı sonuna kadar kullandım. Bir ay yıllık iznim var onu da sonraya saklamak zorundayım cunku kontrolleri var. Bu gecici bişey mi yaşayan var mı bu durumu lutfen bana yardımcı olun.
Kısıtlı bir surede telefondan yazdim. Karışık yazdiysam veya yazım hatalarım varsa lutfen kusura bakmayin. Cevap veremez sadece okursam da kusura bakmayın lutfen