Arkadaşlar eşimle ortak instagram kullanıyoruz 2 haftadır keşfet sayfasında dans eden tiktok kızları cıkıyor en başlarda takmadım esgectim ama kızların seksiliklerinde sınır yok oyle ki camaşırsız kadınlar bile cıkıyor bir iki tanesini engelledim ama surekli cıkıyor acaba eşim mi bakıyor da surekli cıkıyor diye duşunuyorum ama bu kadar da olmaz ki evde teli hep masadadır iş yerinde yoğun calışıyor bakıyosa bile boyle her saniye cıkacak kadar olur mu rahatsız oluyorum artık sizde de cıkıyor mu? Kıskanmayı da gectim vallahi kendimi kotu hissediyorum
Edit : mesela bende bazı muzisyenleri aşırı takip ediyorum onlarda cıkıyor ama boyle aşırı ve surekli değil
Edit 2 : hanımlar bir kac arkadaşa yazdım oyle ki herkese yazacağım sanırım dedim ve buraya eklemeye karar verdimmm

Şimdi eşim beşiktaşlı evet onlarla ilgili cok şey cıkıyor benim hayranı olduğum bir şarkıcı var onunla da ilgili cıkıyor ama bunun beni şuphelendirmesi şoyle aşağı iniyorum sağda hep aynı kutucukta cıkıyor rastgele değil ve hep tiktok hadi diyelim eşim kadınlara bakıyor tiktoktan başka birşey yok ve hep kadın hep seksi dans. Yani bu adam tiktoka bakıyosa bile (uygulama yada hesap Vs kullanmıyor aksine tiktok hakkında cok bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum pek sosyal platform olayı yok) neden hep kadın tiktokta bin ceşit şey var sanki lanet uygulama o kutucuğu satın almış o kutucuk dışında başka hicbir yerde ne kadın cıkıyor ne tik ne tok
Edit 3

Kızlar eşimin gunluk instagram suresine baktım arkadaşlardan birine yazdım ama guncelleme olarak da eklemek istedim bir tek ptesi gunu 7 dk gerisi bir iki dakka ortalama 1 dk cıkıyor hatta (yoğun calışıyor zaten biliyorum bir de evde telini nadir kullanır)