Arkadaşlar selam.

Surekli sorunlarımı size yazar oldum ama icimi dokmek guzel geliyor.

Cocuğum devlet anaokuluna gidiyor.
Okula kayinvalidem goturup getiriyor veya eşim evdeyse o getir gotur yapıyor.

Neyse işte, kv surekli git gel yaptığı icin sınıftaki annelerle samimi baya. Herkesi tanımış anlatıp duruyor surekli biseler.

Dunde bugun icin sınıftaki anneler x de toplamıyormuş bana dememisler konuşurlarken duydum beni niye cagirmiyosunuz dedim onlarda teyze sende gel bekleriz dediler dedi.

bende 'anne bak gideceksen bu işler karşılıklı. benim eve cağıracak durumum yok 30 kişiyi ağırlayamam biliyosun. ama yok kendi evinde ağırlayacaksan ben karışmam' dedim.

o da 'sen cagirirsin bana ne, anne sensin' gibi konuştu.

oysa ben gitmiyorum ki gunduz oturmalarına sonucta. hep o gidecek.

ki gitmiş bugun demin aradı. bi de gun yapmışlar 15 gunde 1 sırası gelene gideceklermiş. 4. sıra buymuş ama ben ağırlayacakmışım. yapamam dedim soylendi durdu.

benim ağırlamam lazımmış. yahu kadın benim elim dar 30 kişiye pasta borek yapamam. yapsam bile tuvaletim banyomun boruları patlamıştı bikac ay once. alt komşu şikayet edince mecbur kırdırıp boruları yaptırdık. para yok diye de tuvaleti banyoyu yeniden yaptırmadım. oyle inşaat haliyle duruyor. o eve de sokamam kimseyi.

ben bunu kv me anlatamıyorum.

daha ne desem bilmem

bi de tutmuş ordaki annelere gelinime toplanırız bendeyken sıra. o size adresini yazar falan demiş.

ya cidden ben kendimi anlatamıyorum sanırım.

kriz kriz krizzz...

GUNNCELLEME

madem yazdım şunu da yazayım,

kızlar gecen yıl kredi cekip gaz alabildim evime. bu sene onu da yapamayacğım. haftasonu evdeyken soba acıcam mecburen sadece. bu insanların gelmesi aralık ayının sonu. e ben gaz alamadğım eve kimseyi sokmak istemiyorum.

gaz yok, mutfak boş, tuvalet banyo inşaat halinde.

ne demeye cağırayım ben bu insanları.

offffffff offf.