Merhaba Arkadaşlar,
Belkide acıkca konusu vardır ama bulamadım. Son gunlerde adsense mimlendi, hangi kanalı eklersem ekleyim aynı gun kapanıyor olayı duyuyorum. Anlatacağım yontem ile bu durumu yaşayanlarda sıkıntı son buldu.
Turkiye Lokasyonlu bir vds satın alın. Bu vdsinizde adsense hesabınızın oturumu hep acık kalsın. Başka hic bir kanala giriş yapmayınız.
1) Youtube kanalını actınız ve adsenseye bağlamak istediniz. Hayır, Adsensem var oturum ac linkine tıklayınca orada oturum acmayınız ve tarayıcıdaki linki kopyalayınız.
2) Bu linki alın vdsinizde adseniz acık olduğu icin ona yapıştırınız. Gerekli devam etme işlemlerini yapınız. Karşınıza kanalınızda oturum ac diye tekrardan dediğinde yine adres cubuğundaki adresi kopyalayın.
3) Yeniden bilgisayarınızda kanalınız acık olduğu icin vdsden kopyaladığınız o linki bilgisayarınızdaki tarayıcıya yapıştırın ve adrese girin.
Boylelikle arkadaşlar adsense hesabınız ile eklediğiniz kanalınızın ip adresleri farklı olmuş oluyor. Bir şekilde youtube mimlenmiş adsenseli hesapların kanal kapatmasını sonlandırmış oluyor.
Bu yazıyı @Dean arkadaşımızın şuanda bu sorunu yaşamasıyla birlikte yazmak istedim.
Herkese bol kazanclar
%0 Riskli Adsenseye Kanal Bağlama
Youtube Botlar0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Youtube Botlar
- %0 Riskli Adsenseye Kanal Bağlama