Merhabalar benim hikayem bundan 1 yıl oncesinde başlıyor.Sevdiğim biri vardı o istemediği halde bunu annemlere soyledim.Annemle babamın bu sevgili işlerini hic hoş karşılamadığını farkettim.Resmen buluşacaksanız kimsenin gormediği bir yerde buluşun dediler.Daha sonra oğrendim ki şimdi eşim o zaman sevgilimi bana yakıştırmamışlar.Biz yanlarına nişan yapalım o zaman vs lerle falan gittik siz rahatlarsınız kimsede bizi gorse birşey diyemez diye ona da mesafeliler.Meğersem beni yakıştırmadıkları icin yapıyorlarmış bunu.Sevgilim fark etti durumu ben aileme konduramıyordum bunlar beni istemiyorlar mani olacaklar bize dedi.Bu arada sanki benimle evlilik planları kurar birisi gibi gorunuyor ama oyle değil.kendisi 30-35 li yaşlarda evlenmeyi mantıklı bulan o sureye kadar da birlikte yaşamayı savunan biri.Herneyse işte benimle kac demeler falan boşver aileni onlar senin iyiliğini istemiyorlar falan.Bir yandan ailem bir yandan sevgilim ortada kalan ben 1 ay boyunca birbirimizi yıprattık ve sevgilim ona uymasa bile beni kaybetmemek icin evlenmeyi teklif etti yine kavga dovuş evlendik.O kadar sacma olaylar ki.Tabii bu kadar buyuk bir değişimi evlenmeyi birde ustune ustluk kimsenin mutlu olmadığı bir evliliğe başlamak ilk 6 ay bende anksiyete krizleri oluşturdu.Bir şekilde cıktım o moddan.Zaten bu arada kocam ve ailem birbirinden uzaklaşmayı tercih ettiler.
Sevgililiğimizde de cok kavga eder ama ayrılamazdık.Hatta genellikle ayrılalım mı lafları benden cıkardı.Evliliğimizde de aynı şekilde cok kavgalar oldu.Şu aralar birbirimizi yeni yeni kabullendik.Cunku evlilik nasıl olmalı konusunda cok farklıydık.Ki ben onu benimle aynı duşunduğunu duşunuyordum.Benim icin evlilikte eşler eşit olmalı.Birisi evi supururse diğeri silmeli.Onun icin ise dişi kuş yuvayı kuran olduğu icin bircok şeyi kadından bekler.Hatta ona annesi gibi davranırsan istediği evliliği yapmış olursun.Fakat bundan 1-2 ay once boşanmayı konuştuk.3-4ay sonra başka bir şehirde yeni işine başlayacak.Yani oraya taşınmadan once boşanmaya karar verirsek mahkemeye başvuracağız.Eğer boşanmaya karar vermezsek bende kpss ye girdikten sonra onun yanına gideceğim.Fakat o boşanmayı ve boşandıktan sonra sevgili olmamızı istiyor.Evlilik bize cok ciddi geliyor biz bir evde yaşayan iki sevgili olmalıyız şimdilik dedi.Fakat ben bunu yapamam sevgilim var diye yuz buruşturdu ailem.Bunu duyarsa daha buyuk sorun.Onu hala cok seviyorum ama fikirlerinden ve ilişkimizden yoruldum.Boşanmak istemiyorum ama boşanmakta istiyorum.Ozellikle boşandıktan sonrası beni cok korkutuyor.Bir erkek evlensin evlenmesin ilişki yaşasın yaşamasın hep cok rahat.Yine bu toplumda olan kadına oluyor.Onların gozunde dul olacağım.Ozellikle birgun yine aşık olursam evlenmiş olmamın cok buyuk sıkıntılar cıkaracağını duşunuyorum.Kimse beni sevmeyecek mi yani? yalnız mı olacağım ben?Kocamı cok seviyorum.Ama bu tek başına yeterli değil.Hadi devam edelim desem onu ikna etsem de biliyorum 1 yıl sonra yine boşanmayı konuşacağız.