Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar,
Ben boyle makul yorumlara ihtiyac duyduğumda sizin fikrinizi almaya cok alıştım.
Şimdiden soyleyim, belki de coğunuz icin dert bile değil, o yuzden gercekten ciddi sıkıntıları olanlardan da şimdiden ozur diliyorum...
Yaş 33 oldu, hayatımda kimse yok. Aslında kendimle barışığım artık, yani evlenmemiş olmayı cok da sıkıntı etmiyorum. Ama yaşımız itibraiyle cevremde evlenip barklanmış, coluğa cocuğa karışmış insanlar var. Ev gezmeleri ortamlarında herkes cift bir ben tekim, bu konunda zaman zaman arkadasların bana takılmalarına sebep oluyor. Aslında alışığım, yıllardır boyle bu durum ama mesela daha dun şoyle bir olay yaşadım: ev gezmesindeyiz, yine herkes eşiyle gelmiş, bi foto cekilecek,şaka ile karışık ipek ceksin hepimiz ciftiz o yalnız gibi bir laf atıldı ortaya. sonrasında bir ikisi de kahkahalarla gulduler. Biliyorum kotu niyetli denmediğini, ki deli dana gibi koca da aramıyorum ama inanın o kadar bozuldum ki

Şakayı kaldırabilen biriyken nefen boyle etkilendim bilmyorum, hala aklıma geldikce gozlerim doluyor. Bişeler yazıyor arkadaslar okuyup cevap vermek bile istemiyorum. Napmalıyım ?
İkinci konum ise şu: gecen yıl eski sevgilimle karşılaştığımı yazmıştım. Evlenmiş olduğunu, ama mutsuz olduğunu soyledigini fln... bir yıl boyunca yılbaşı, doğumgunu, bayram gibi onemli gunlerde benimle irtibata gecti kendisi. Onun dışında hic bir iketişim olmadı. Gecen hafta ortak bir arkadasım aradı beni. Eşiyle butun fotograflarını kaldırmış, takip etmiyorlarmış artık fln. Galiba boşanmış diye gecirdim icimden. Ki haklıymışım, dun beni aradı. Konuştuk baya. Tesaduf ki pazartesi gunu seminer icin onun bulunduğu şehirde olacagım. Geldiginde lutfen ara yemek yiyelim dedi. Şimdi artık evli barklı biri değil, belki goruşulebilir ama sorun şu ki ben hele ki son zamanlarda bu konudaki alınganlığım sebebiyle yanlış duşuncelere kapılıp, yara bandı pozisyonuna duşup tekrar incinmek istemiyorjm. Ya da bunları duşunmek işin cok mu erken? Ama gecmişimiz olan biri neden goruşmek istesin. İnanın kafam cok karışık. Ne yapmalıyım? Nasıl duşunmeliyim? Nasıl duşunursem alınmamaya, kafama takmamaya başlarım?