Merhabaa

eski sevgilimi tamamen unutmak istiyorum, asıl sorun ayrılmaktan cok gururumun ayaklar altına alınması. terbiyesizce ve saygısızca bitirdi, kucucuk bir seye dev gibi sinirlendi simdiyse ofke ve nefret sacıyor. insanları bana karsı dolduruyor, yanındakiler beni kucumsuyor. aylarca beni ikna etmek icin ugrasıp sonunda sevgili olunca bir hafta icinde sacma sapan bir bicimde terk edildim. her ne kadar gururumdan kabul etmek istemesem de en klişe deyişle duygularımla oynadı diyebilirim, şimdiyse hic haketmediğim bicimde, bazı yerlerde aynı ortamda olmak zorunda oldugumuzdan, kucumseyici tavırlarına maruz kalıyorum yanındaki kızlarla birlikte.insan gibi ayrılmak bu kadar zor muydu? bariz bir sekilde nispet yapıyorlar. kızların biriyle hafif bir tartısmam bile oldu. Bu zamana kadarki sevgilileri hep ayrılınca ya yalvarmıs ya uzuntusunu ciddi belli etmis, ben genel olarak umursamaz davrandım bundanmı yapıyor, ondan ayrıldıktan sonra baska bir erkegin benden hoslandıgını duymustu ve o erkekle bir sure konusmustuk bunu duydu bundan mı yapıyor neyden yapıyor anlayamıyorum

icimde ona sayfalarca hakaret etme isteği var.sanki derisini yuzsem ancak rahatlayacagım.tabi bunlar mecaz simdi topa tutmayın:|

bu ofke nefret en cok bana zarar farkındayım. sizce bu duygumdan nasıl kurtulabilirim? Stalkı tamamen bırakmak gibi basit ya da aklınıza gelen her ne varsa ona olan ofkemi dindirmek icin tavsiyeleriniz neler? zaten icimde sevgi kalmadı ama ona olan nefretim beni yiyip bitiriyor. Kafamın icinde surekli bunları haketmediğim donup dolasıyor. Evet tabi ki beni sevmek zorunda değil ama bu insanların bu tavrına maruz kalmak moralimi bozuyor

onunla karsılastıgımız ortama gitmiyim desem, sırf o var diye gitmemeyi gururuma yediremiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum