Hanımlar dunden beri canım cok yanıyor. Duygularınla oynanılmış gibi hissediyorum. Evet cok olmadı belki 3 gun once tanıdım onu ama sanki daha once tanıyor gibi hissettirdi. ruya gibi 3 gun yaşattı bana. 28 yaşındayım 4 senedir kimseden etkilenemiyodum. Kalbimin hala atabildiğini onu gorunce hissettim resmen. Cunku cok ortak noktamız cıkmıştı. İnanın gittiğimiz kreş hatta ilkokul bile aynıymış meğer. Kreşi ve ilkokulu beraber okumuşuz haberimiz yokmuş. Bunlar tatlı tesaduflerdi benim icin. Liseliler gibi 3 gece boyunca mesajlaştık sabahlara kadar.akşam işten cıksın goruşelim diye dakika saydık.Erkendi evet ama ona guvenmek istedim.icimde kelebekler ucuşuyodu yıllar sonra. Yemek yemeyi seven ben mutluluktan ağzıma lokma koymadım. 2 gun once beni eve bırakırken yakınlaştık ve opuştuk biz. Nolduysa ondan sonra oldu anlamadım sanki buyu bozuldu. Dakikalarca sadece opuştuk ve arabadan inince ben bişey olduğunu anladım. Sanki yarın hic bişey aynı olmayacaktı. Oyle de oldu. Heyecanı kactı bana sıcacık olan o adam gitti buz gibi biri geldi. Akşam goruşcektik son dakka ben gelmicem dedi defalarca aradım sorun ne diye. Canım istemiyo dedi o a neye uğradığımı şaşırdım. Sadece opuştuk biz başka bişey yaşamadık ki noldu da boyle olduk. Hanımlar amacı sadece takılmakmıydı acaba? Duşuncesi neydi ben hic iyi değilim. Duygularımla oynadı resmen... kendimi cok berbat hissediyorum kısa surede bağlandığım icin...