Oz halam eşimin amca oğluyla evlendi. Ama ben vesile olmadım onlar severek evlendi. Ama saygılı, muhabbet eden, şakacı biriydi,, Halama dedim iyi birisi bi şans ver istersen her neyse zaman gecti bunlar evlendi. Dun yanıma geldi halam ağlıyor eşine soyle eşimle konuşsun ne oldu dedim. Ya iyi hoş ama daha 1 yıllık evliyim cok cok rahat diyor mesela dedim.(AFEDERSİNİZ) Bu karısının yanında gaz cıkarıyormuş, yemek yerken corbayı kaseyi ağzına goturup icmesi kaşıkla değil yani. sonra soda icip geğirir bazen wcden cıksa elini yıkamaz, elinde telefonla wcye girer, afedersiniz orasını burasını surekli kaşıyor, deli olacağım konuştum uyardım biri geldiğinde kibar ama yalnızken boyle ne yapacağımı bilmiyorum diye ağlıyor birkac şey var unuttum. Ben napsam sizce?? Ben şaşırdım kızdım boyle biri değildi aynı ortamda bulundum ben ama Halam abartıyor olamaz cokmuş kadın. İyi yonleri var ama bu huyları yuzunden sağlıyorum diyor. Napmak lazım bilemedim ki Fikir edinirim diye konu actım kusura bakmayın biraz acık yazdım.