Merhaba arkadaşlar gercekten de artik okadar caresiz hissediyorum ki ne yapmalıyım bilmiyorum
Konu 28 yaşındaki kız kardeşim hepimizin bildiği sanal savaş oyununa bağımlı oldu ve hersey ondan sonra başladı kendinden kucuk bir cocukla konusmaya baslamis ona yaşını 23 demis guya biz cok zenginmisiz cok iyi bir universite okuyormuş yani anlayacaginiz herseyi yalan soylemiş
bunları bile kabullendik tamam dedik eğer seviyorsan konusulur halledilir ama sonra ogrendiklerimiz cok kotu cocuk buna agiza alınmayacak hakaretler ediyor en ufak bir kavgada afedersnz ne or... kaliyor ne assalik şerefsiz olması kac kere konuştum sen boyle bir insanmisn kendine saygi duy dedim ama yok asla umursamıyor resmen cocuğa kul kole olmuş
Tabi banada ben ayrildim konusmuyorm diye surekli yalan soyluyor
Annem gecen gun şuphelenmiş yanlış ama telefonuna bakmış inanamazsiniz okadar cok yalan soylemiski gunluk hayatta insan o yalanları neden soyler beynim aklım almıyor sanirim yalan soyleme hastalığı var bizlerede soyluyordu ama bu kadarı tahmin edemezdim
Telefonuna bakıldığını soylemeden psikyatriye gitmeyi teklif ettim onuda kabul ettiremiyorum bana soyleyin nolur ne yapiyim resmen kardesim ellerimin arasndan gidiyor