Merhaba hanımlar,
Komşum ve vurdumduymazlığı artık sinirlerimi bozmaya başladı. Komşum da ben de ev sahibiyiz. Onun da benim de 2 cocuğumuz var. Kızlarımız yaşıt (11 yaş) oğullarımızın arasında yaş farkı var. Onun oğlu ilkokula başladı benimki henuz 3 yaşında. Zamanında kızı kızıma cok eziyet etmişti ( benim kızım biraz minyon tipli onun kızı boylu poslu) cocuktur deyip sustum. Ta ki oyuncak başında kavga ederlerken kızımın yuzune tırnak gecirip kanatana kadar. İşten gelip cocuğu o halde gorunce halimi siz duşunun. Eşime şimdiye kadar ses etmedim ama bu bardağı taşıran son damla oldu ben gidiyorum kapısına dedim. Cocuğu alıp gittim aşağıya. Kadınla ve cocuğuyla konuştum. Kadın ağzını acıp tek kelime demedi. Geri yukarı cıktım. Sinirden patlayacağım ama. Eşime sen konuşacaksın. Belki korkar bir daha ellemez dedim. Nitekim de oyle oldu. Aradan uzuuun seneler gecti. Kızlar buyudu. Sıra oğlanlarda. Bugun komşum aradı kahveye gel diye. Bende Ocak ’ta yemeğim var siz gelin dedim. Alt katımdaki iki komşu geldi. Kızım ve başka bir arkadaşı oğlumla oynuyorlar. Biz oturuyoruz. Derken komşumun oğlu geldi. İlk başta sessiz sakin gecti. Sonra kızım z teyze oğlun bize vuruyor bu oyuncaklarla dedi. Kaldır kızım dedim o gitti. Aradan 5 dk gecmedi iceriden bi bağrışma ağlama sesi geldi. Koştuk gittik. Kızım cocuğu annesine şikayet edince sinirlenmiş. Elinde plastik İkea sandalyesiyle bekliyormuş. Kızım ver ustune oturacağım demiş. İkisi sandalyeyi cekiştirmişler. Kızım en sonunda bırakmış. O bırakınca sandalye cocuğun kafasına carpmış. Cocuk sandalyeyi kaldırıp kızımın kafasına ve yuzune vurmuş. Hızını alamayıp sacını yolmuş. Cocuk ilkokul cocuğu ama gucu kuvveti yerinde. Kızım daha once burun ameliyatı gecirdi burnu kırıldığı icin. Bugun de sandalye burnuna gelmiş. Kadın cocuğuna ağzını acıp yine tek bir kelime soylemedi. Sinirden hala elim ayağım titriyor.
Ne yapmam gerek sizce? Cok uzun oldu ama gercekten cok doluyum