Merhabalar,

Bildiğiniz gibi şiddetli gecimsizlikten boşanmak uzereyim. Avukatıma vekalet verdim. İşler gittikce ciddileşince eşim yalvar yakar geri donmem icin uğraşıyor. Once suclar gibi konuşmalar yaptı, sonra gozumu korkutmak icin cocuğu sana vermezler diye tehdit etti sonra da caresizlik icinde ucan kuştan medet umuyor. Her şeyi kabul ediyor. Ne istersem bundan sonra oyle olacakmış. Aslında hatalarını anlamış. Bana ne kadar haksızlık ettiğini anlamış. Normalde kucuk bir cabayla evliliğimizi guzel hale getirecekken kendi hatalarından dolayı daha buyuk cabalarla her şeyi toparlayacakmış. Ailemle arasını duzeltecekmiş. İleride onlar bile iyi ki bizi dinleyip boşanmadın diyeceklermiş. Kızımıza guzel bir gelecek hazırlayacakmışız. Saygı gosterip sevgiye boğacakmış. Hep şımarmamdan korktuğu icin sevgisini bile icinde yaşamış. Gereksiz kıskanclıklardan, ofkesinden oyle davranmış. Şimdi idrak etmiş. Her şerde bir hayır varmış. İyi ki boyle bir şeye karar verip ona bu tokatı atmışım ki kendine gelmiş bu vesile ile. Neler neler...

Şimdi bu durumda ben hem inanmak istiyorum hem de inanmıyorum. Soylediklerine bakınca acaba diyorum ama bir yandan da daha once de şans verdim ben bu adama diyorum. Gerci o asla ayrılacağımı duşunmemiş şimdi hayatının şokunu yaşıyor. Yani hic bu kadar kesin kararlı ve avukatın karşısında gormemişti beni. Yoruldum bir yandan da. İnceldiği yerden kopsun diyor bir yanım. Bir de keyfimden uğraşmadım vekaletname cıkar avukata git vs. Boyle bir şey yaşayan oldu mu? Eşi ayrılacağını gorunce duzelen verdiği sozleri tutan? Yanılıyor muyum sizce? Avukata işlemleri başlatın diyeceğim ama pişmanlığını gorunce hata mı yapıyorum diye korktum. Bir de sizlere sormak istedim. Ne dersiniz?