Biz evlenecektik.. başkaları gibi değildi o. Askere gitti bekledim donmesini 12 ay. Gitmeden beni bekle dedi soz yaptık aileler arasında. Askere gitti kac kere kavga ettik diye ağladı askerde benim icin. Herkes uyurken biz telefonda birbirimize sarılıp aglastik.. askerden geldi sonra beni aldattı annemler istemiyordu aslında onu ben uni mezunuyum o ise lise mmezunu diye. Ama yine de konuştuk goruştuk affettim onu "biz olamayacağız seni unutmak icin yaptım" dedi affettim. Sonra bi sene konuştuk ama surekli kavga dovuş.. Ben guvenemedim hala affetsem bile psikopata bağlamıştım. Sonra yine ayrıldık biz. Barışalım yapma etme dedi barışmadım. "Barismazsan benimle olmak isteyen basjasi(x olsun o kisi) var ona sans verecem" dedi tamam dedim. Ama icim icimi yedi. Ben de ona inat başkasıyla tanıştım dengim biriyle.. ondan once evlendim ben aslinda. O x kisisi de beni aldattigi kizin arkadasiymis slmdi onlar da evlendi. Ben acaba mutlu mu olurduk evlensem onla diye duşunurken buluyorum kendimi hep. O da duşunuyor mudur acaba diyor mudurr merak ediyorumm cok. Onu sevmiyorum istemiyorum ama yaptıklarını da sindiremiyorum hala .