1 aydır falan biriyle konuşuyorum. Aramız o kadar iyi ki. Hic sorun yaşamadık hic olumsuz bir davranışı dahi olmadı. Birlikte vakit gecirmeyi cok seviyoruz birlikte cok eğleniyoruz devamlı birbirimizle şakalaşıyoruz. 2 gunde bir goruşuyoruz arkadaşlarımızla vakit geciriyoruz. Gun icinde devamlı mesajlaşıyoruz. Yani sevgiliden cok bir farkımız yok. Ama 2 gun once konuşurken 'sevgili' adı altında yaşadıklarımıza isim koymak istemediğini sevgili muhabbeti donunce ilişkilerin bozulduğunu ciftlerin değiştiğini soyledi. Daha once boyle bir şey yaşadım sevgili olunca değiştik ve seninle vakit gecirmeyi yanında olmayı cok seviyorum sevgili olalım diyip bunu bozmak istemiyorum seni kaybetmek istemiyorum değişmemizden korkuyorum dedi. İlk başta kızdım ama sonra onu anlamaya calıştım. Beni kimseden gizlemiyo. Arkadaş ortamlarımıza girdik. İnsan icine de cıkıyoruz. Zaten cok yeniyiz bende onu daha tanımak istiyorum hemen sevgili olalım demiyorum. Ama onun bu duşunceleri doğru mu bilemedim. Sizce gercekten aramızın bozulmasından mı korkuyor yoksa başka bir şey mi var?