arkadaşlar ben 3 bucuk senelik evliyim. ve bu 3 bucuk sene benim icin 35 sene gibi gecti. eşimin ailesinin yuzunden hic mutlu olamadık hep sorun hep kavga.
ama ben artık bu şeylerde eşimin suclu olduğunu anladım. annesi babası ablası ne kadarda olsa eşime benle ilgili bişey soyleseler onları susturabilir yada bana bunları taşımaz. ne konuşursan konuş otur dedikodumu yap (ki zaten yapıyor ) ama bana bunu getirme. arada laf getirip goturme huyundan kurtul laf taşıma. dolup dolup gelip benimle kavga etme ama yokk bir karış surat gelir cocuğa sara bana sarar kavga ederiz 2 saat sonra ben gitmeye karar verince( ki son 1 senedir tek duşunduğum şey ayrılmak) gelip sarılmalar etmeler unutalım bi daha olmaz demeler cart curt . hep aynı senaryo değişmedi gitti.
en son olayları anlatayım. ya benimle ilgili ne varsa gunluk raporumu veriyor onlara ya. nasıl sinir oluyorum anlatamam.
ya gecende kardeşim geldi bursadan. gorumce falan teyzemlerde oturuyoruz. kardeşim resim cekilmişti eşiyle altında sutyeni parlamış bende dedimki sellektorler yanmış dedim. gorumcede "ayy cok merak ediyorum zaten onları yapıldıktan sonra nasıl oldu bi ellicem utanmasam dedi" bizz şok kardeşim bana kızdı abla utanmıyomusun yaptırdığım silikona kadar anlatıyosun buna dedi bende ablacım valla ben anlatmadım samimi değilizki neden anlatayım dedim. eşim biz kardeşimle telefonda silikon olayını yaptırmadan once konuşurken duymuştu. yani ben soylemedim kendisine kendisi duymuş konuştuklarımı. anlıycanız yememiş icmemiş gitmiş anlatmış kardeşimin silikon yaptırdığını.
ve dun ben arkadaşıma gittim cocuğu onlara bıraktık sevmek istiyolarmış. sonra akşam cocuğu almaya gittim iceri girdim oturuyoruz gorumcem "ee naptınız zeynebin cocuklarına internetten ikeadan cocuk odası siparişi verdinizmi ne kadar tuttu" ben şok ayrıntısına kadar biliyo ve hep bu bu şekilde 3 bucuk senedir. ama varya artık dayanamıyorum bıktım eşimin bu davranışından.
gece 11de işten cıktı bizi almaya geldi yolda soyledim " sen benimle ilgili ne varsa ayrıntısıyla neden anlatıyosun. bilmek zorunda değiller. beni evde bulamadılarsa arkadaşında de oolsun bitsin neden ayrıntılı rapor veriyosun dedim" haliyle cıldırdı ne var bunda sen kendini ne sanıyosun. anneme bi gittin kavga arıyosun falan filan. dedimki" baak burda ablana annene vs bişey demiyorum suc sende anlatma ya anlatma kardeşimin silikonuna kadar anlatıyosun bıktım 3bucuk senedir senden dedim " şok oldu tabi. ben anlatıyorum kendiniz anlatın bana atın sucu falan diye sıyrılmaya calışıyo.
arkadaşlar bıktım artık ya vallahi billahi bıktım yoruldum. derdimi dinlediğiniz icin teşekkur ederim.