"Her gun en az bir defa yapacak erkek arıyorum" Yuksel Aytuğ yazdı.. dsfajasdgnjsfshfsdfbdfsa

09.11.2007 11:59
Birazdan anlatacaklarım bir sitcom'dan ya da tiyatrodan alınmamıştır. Gecen hafta Flash TV'de yayınlanan, Yalcın Cakır'ın sunduğu Acı Umut adlı televizyon programındaki konuşmaların dokumudur. Studyodaki yaşlı adam, karısının evi terk etmesinden yana dertli. Israrla eşinin geri donmesini istiyor. Telefonda ise Bulgaristan'daki karısı var.

ADAM: Sen benim namusumsun. Seni cok seviyorum. Her şeyi affedeceğim, ne olur don...
YALCIN CAKIR: Bak abla, adam yalvarıyor. Niye bu adamı uzuyorsun, don gel.
KADIN: Yalcın abi, ne kadar yalvarırsa, yalvarsın. Tedavi olmazsa donmeyeceğim, donmem...
Y.C.: Nesi var abla bu adamın?
KADIN: Yapamıyor be abicim, yapamıyor... Ben istiyorum, onda bir şey yok...
Y.C.: Ne yapamıyor ablacığım?
KADIN: (Bip sesi)... Anlasana be abicim, ben yanıyorum, ben istiyorum, onda bir şey yok.
ADAM: Sen benim namusumsun. Don, her şeyi halledeceğim.
KADIN: Neyi halledeceksin be? Sen bir şey yapamazsın. Hem ben senin nereden namusun oluyorum? İnsan namusunu yapar be!..
Y.C.: Abla sen kac yaşındasın?
KADIN: 52
Y.C.: Abla, 52 yaşında insan bu kadar onem verir mi bu işe be abla?..
KADIN: Yalcın Abi yoksa sen de bunun gibi misin? Butun Turk erkekleri boyle be... Burada Bulgar erkekleri var, vallahi her gece yapıyorlar be...
Y.C.: Abla sen beni karıştırma... Burada konu sizsiniz... Bak adam yalvarıyor. Tedavi olacağım diyor, don gel...
KADIN: Tedavi olsun gelirim. Bakarım, her gece yaparsa kalırım, yoksa donerim. (Adam bu arada karısının donmesi icin yalvarmaya devam ediyor)
Y.C.: Abla sırf bu iş icin adam terk edilmez, abla...
KADIN: (Bip sesi) ....meyen adamı ben ne yapayım be abicim? Boşanacağım. Bulurum ben beni yapacak bir adam...
Y.C.: Ya abla ne kadar onemliymiş bu iş senin icin...
KADIN: Yoksa senin icin onemli değil mi be abi?
Y.C.: Tabii tabii onemli ama daha onemli şeyler var. Hem bak sen 52 yaşındasın...
KADIN: Ne olmuş 52 yaşındaysam? Soyluyorum be abicim, ben yanıyorum. Ben istiyorum yaa... Ya beni her gun yapar ya da donmem...
Y.C.: Yahu abla bu iş her gun her gun olur mu be? Bak bu adam da 57 yaşında.
KADIN: Ben bilmem... Her gun en az bir defa yapacak be abi. Yoksa donmem. (Adam yana yakıla yalvarmaya devam eder)
KADIN: Boşuna yalvarma, tedavi ol... Gelip bakacağım, yapabilirsen kalırım. Yoksa donerim. Ben, beni her gun yapacak erkek arıyorum...