Herkese merhaba ,
4 senelik bir birlikteliğim var. Sevgilim dil eğitimi icin 3 aylığına ingiltereye gidiyor yarın. Birbirimizden ayrı getireceğimiz en uzun surec bu olacak. Birbirini sık sık goren bir cifttik. Ve acıkcası surecin bu şekilde ilerlemesi beni endişelendiriyor.
Şunu acıkca belirteyim ki bu zamana kadar hic guven problemi yaşamadık. Bundan sonra da yaşayacağımı duşunmuyorum. Farklılıklar beni daima endişelendirir. Ve ben galiba sevgilimin değişmesinden korkuyorum ıcten ice.
Ornek verecek olursam biz gece hayatı olmayan alkollu ortamlarda cok fazla eğlenemeyen insanlarız. Klup veya bar tarzı yerlerde bulunmuyoruz. Ama sevgilim eğer denk gelirse orda kulube gidebileceğini soyluyor. Boyle yerlere karşı bir insan değilim. Alkol de alabilir kendi iradesi , kendi secimi. Yetişkin bir insan istediği şeyi yapma hakkına sahip. Ama biz boyle yaşayan insanlar değiliz. Ve gideceği yer oğrencilerin yoğun olduğu bolge. Gece hayatı olan bir bolge. Daha şimdiden olmadığı biri gibi davranması beni endişelendiriyor. Bilemiyorum belki icten ice kıskanclık duygusu bastırıyor. Anlayamadığım duygular yaşıyorum.
Ve bir de herkesin gitti kesin birini bulur orada soylemesi var. Ben yeterince duygusalken başka insanların boyle yorum yapması uzuyor beni. Sevgilim sadakat konusunda cok guvendiğim biri. Etraftan ozellikle erkeklerden kesin bulur sozlerini duymak sinirlerimi bozuyor. Cevaplarını veriyorum elbette. Ama zaten hassas bir donemdeyim ve insanların bu sozleri demoralize ediyor.
Yurt dışına giden adam kacamak yapar mı bunun yuzdesi fazla mıdır ben mi cok safım diye duşunmeye başladım. Sizin tecrubeleriniz nelerdir ?