Herkese merhaba,
Cok mutsuzum boğazıma duğumlenen koca bir acı var hemen konuya girmek istiyorum.

Eskiden bahsetmiştim evliliğimin ilk yılları kv ile buyuk sorunlarim olmuştu o donem boşanmaya kalkıştım ama eşim ailesinin onunde durdu onlara mesafe koydu ve beni hic bir şekilde ezdirmedi, uzulmeme engel oldu ve boşanmaktan vazgectim. Bebeğimiz olmuyor tedavi goruyoruz bununla ilgili sıkıntı yaşamamıza rağmen cok guzel giden bir evliliğimiz var beni sevdiğinden cok eminim hep destek oldu, hastanelerde bir anne gibi baktı bana. Anlayacağınız her şey cok guzel diye duşunup evliliğim eşim icin şukurler ederken bugun sabah eşimin telefonunu karıştırdım normalde cok nadir yaparım zaten telefon saklamaz hep ortada durur şifresi de yok. Galerisinde silinmiş fotoğraflarda bazı cıplak kadın fotoğrafları gordum o an neye uğradığımı şaşırdım şoka girdim. Bana gore buda bir aldatmadır hic kucumsenecek bir şey değil.. Ona neden boyle bir şey yaptığını sordum fark ettim o fotografları gorduğunu bana sormani bekledim ama benimle hic bir alakası yok galeriyi guncellerken eski fotolar yuklendi dedi. Telefonu iphone ve kendisi iki yıldır flan kullanıyor ondan once 21 yaşında erkek kardeşi var o kullanıyordu. Ben iphone telefon hic kullanmadım boyle bir şey olabilir mi galeriyi guncellerken başkasının indirdiği eski fotoğraflar geri yuklenir mi lutfen yardım edin

Yalan mi soyluyor yoksa gercekte doğru olabilir mi.. Guvenim sarsıldı normalde hic guven problemi yaşamadım bu zaman kadar hic yalan soylemezdi