28 Haziran 2022'de Veikk A30 adlı bir grafik tablet aldım. Tableti Teknosa | Herkes İcin Teknoloji - Teknosa Alışveriş Sitesi Kampanyaları & Fırsatları - Teknosa uzerinden Teknoraks adlı satıcıdan aldım. Ucreti yaklaşık 930 TL. Şu anda bu grafik tablet piyasada kaliteli ve ucuz tabletler arasında yer alıyor.

Urun Yurtici Kargo ile geldi. Urunun gelmesi hazırlanması ile yaklaşık 3 gun surdu.

Urun gayet başarılı ve cok beğendim. Urunde dokunmatik kısayol tuşları mevcut ve dokunmatik kaydırma yuzeyi var. Bunlara fonksiyon atayabilirsiniz. Aynı zamanda kalemde de kısayol tuşları mevcut. Bu bahsettiğim grafik tabletteki ve kalemdeki tuşlar ve kaydırma yuzeyi benim en cok beğendiğim ozelliklerden biri. Boylelikle, orneğin Paint programını acmak, cok kolay oluyor.

Bu guzel grafik tableti ureten Veikk şirketine, bana bu grafik tableti almama sağlayan Teknoraks ’a ve bu grafik tableti bana ulaştıran Yurtici Kargo'ya cok teşekkur ederim.

İşte grafik tablet ile cizdiğim iki resim (Huzur Dolu Ortam resmini oylesine cizmiştim, bu yuzden biraz kotu gibi):