Tabletim geldi arkadaşlar incelemesini sizinlede paylaşayım.

Tabletin dokunmatik kalitesi cok guzel gecişler cok hızlı bunu bir iphone kullanıcı olarak soyluyorum.
Kesintisiz 3 saat full ekran parlaklığında oynadım.
Dublex bi evde oturuyorum modemim alt katta olmasına rağmen cekim gucu gayet iyi hic sorunsuz internette gezindim. Donma vs yaşamadım.
Bluetooth tan ses aktarımını gayet akıcı. Mini hdmi dan LG 42LM640S televizyonuma goruntu aktarması yaparak bir oyun konsoluna dahil donuşturdum.
Urunun arkası aliminyum yuzey plastik yuzeylere gore cok daha iyi. Hic cizilmeyecek hissi veriyor

Ekranı gercekten ips. Bunu şu yuzden belirtiyorum ki piyasada incelemeleri olan fakat daha inceleme videosunda ips olmadığı anlaşolan tabletlere gore inceledim.
On ve arka kamerası 2 mp. Skype goruşmelerinde cok iyi ama arka kamerası 8 mp olsaydı daha iyiydi bence.
Yanlız urunun yanında ekran koruyucu gelmiyor bu sebeple daha sonradan 1 tanede ekran koruyucu siparişi vermek zorunda kaldım.

Urunu genel kullanımım bu alıcak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Uzun suredi almayı planlıyordum ve bana kalırsa cok guzel eğlenebildiğim bir cihaz aldım.