SEVGİLİ EŞİME;
7 senelik evliliğimizde sana iyi bir eş olmaya calıştım
ve zannedersem de oldum, ama hicbir zaman senden
bunun karşılığını gormedim. Hele şu son iki hafta benim
icin bir cehennemden farksızdı. Bugun Patronun beni arayıp
senin bugun işten ayrıldığını soylediğinde bu artık bardağı taşıran
son damla olmuştu. gecen hafta eve geldiğinde, ne saclarımdaki
değişikliğin ne de senin en sevdiğin yemeği pişirdiğimin farkına
bile varmadın, hatta senin icin kendime yeni aldığım geceliği
bile giydiğimi farketmedin. Ama sen ne yaptın? eve geldin,
iki dakika icinde yemeği mideye indirdin, televizyonda mac
seyrettin ve gidip yattın. Artık ne bana beni sevdiğini
soyluyorsun ne de bana dokunuyorsun, hic ama hic
birşey yapmıyorsun. Sen ya beni aldatıyorsun ya da beni
artık eskisi gibi sevmiyorsun. işte bu yuzden artık seni terkediyorum...
Not: Lutfen beni aramaya kalkma, erkek kardeşinle beraberim ve sana
hayatında mutluluklar dilerim.!!!!
SEVGİLİ ESKİ KARIMA;
inan yazdığın bu mektuptan başka, hic ama hic birşey beni bu kadar sevindirmezdi. Evet doğru, 7 Yıldır evliydik, ama iyi bir eş olmak dışında, bana herşeyi yaptın. Tamam cok fazla Spor programlari seyrediyordum, cunku senin dırdırlarını ancak bu şekilde biraz olsun duymamazlıktan geliyordum, ama bu
bile fayda etmiyordu.
Tabiki gecen hafta saclarını neredeyse tamamen kestirip tam bir erkeğe benzediğinin farkına varmıştım! Tam "aynı erkeğe benzemişsin" diyecektim ki, aklıma annemin bir sozu geldi; "Eğer ağzını guzel bir soz soylemek icin acmıyacaksan hic acma".
"senin en sevdiğin yemeği yaptım" derken galiba sen beni kardeşimle karıştırmıştın, cunku o yaptığın yemek benim hic sevmediğim bir yemekti!!
Ben yatmaya giderken uzerinde yeni ve cok cekici bir gecelik vardı tamam, ama uzerinde hala etiketi duruyordu ve inşallah bu bir tesaduftur ama, geceliğin fiyatı
49.99'du ve o gun kardeşim benden tam 50£ borc almıstı?
Ama biliyor musun butun bunlara rağmen ben seni hep sevmiştim ve herşeyin birgun guzel olucağını, değişiceğini ve mutlu olacağımızı umuyordum. İşten ayrılmamın sebebine gelince, o gun Loto'da tam 10 Milyon Euro kazandığımı
oğrenmiştim, hemen Patrona cıkıp istifamı verdim ve ikimiz icin Jamayka'ya iki bilet aldım, ama eve geldiğimde sen bir mektup bırakıp gitmiştin.
Belki de bu olayların boyle gelişmesinin bir sebebi vardı ve boyle olması gerekiyordu. Dilerim sectiğin ve herzaman hayalını kurduğun bu hayatta mutlu olursun.
Avukatımın dediğine gore;
"bıraktığın bu mektuptan sonra, benden hic bir Nafaka talep etmeye hakkın yokmuş!!! nerdeysen orda kal!!!
Not: Bu seni ne kadar ilgilendirir bilmiyorum ama, adı Can olan kardeşim bir zamanlar Canan idi...
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- komik bir hikaye